paffko Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 Fakt, tak utytłanego "strażaka", który jest w czynnej służbie to jeszcze nie widziałem, niemniej jednak model prezentuje się okazale i będzie wspaniałą ozdobą półki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 2 Listopada 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 2 Listopada 2008 Witam. Dzisiaj tylko pomalowałem kilka elementów, wyposarzenia zwenętrznego pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 11 Listopada 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 11 Listopada 2008 Witam. Pomalowane uchwyty, pompa, itp. pokryłem półmatem. Następnie wybrudziłem. Model, wygląda na dzień dzisiejszy tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 No coraz bliżej końca. Jedyne co mi się nie podoba to ten bród, ale to rzecz gustu, a o tym się nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Continental, no no, no ten bród w ogóle tam nie pasuje, ale to nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Super sobie poczynasz kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 16 Listopada 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 16 Listopada 2008 Witam. Elementy już zamontowane w modelu. Pomalowałem aluminiowe elenenty oraz dokleiłem do pompy. Uchwyty i inne elementy ładnie spasowały na swoim miejscu. Końca budowy model już blisko jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Pięknie, ale mam wrażenie ze srebrne elementy są czyste. A powinny być brudne......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Bardzo ładnie się prezentuje, ale chyba mam to samo wrażenie co Truckerek , że te elementy srebne ciutke za czyste chodź i tak też może być. Pozdr.Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 30 Listopada 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 30 Listopada 2008 Witam. Wszystkie pozostałe elementy, pomalowałem podkładem. Fotosik pozmieniał, że można wystawiać zdjęcia 500pix, a nie większe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Polecam jawkers www.picturepush.com , spokojnie się zarejestrujesz zrobisz sobie albumy i nie musisz się przejmować fotosikami i innymi. A co do modelu bardzo ładnie Ci idzie. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikey Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Polecam także www.photobucket.com Są nawet różne edytory i inne cuda, przyjazny w obsłudze i zarządzaniu folderami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Ciekawie wygląda, chociaż muszę przyznać że ten model to dość ciekawa wariacja na temat wozu strażackiego i jego utrzymania przez załogę. Niemniej jednak podoba mi się. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Zetrzyj więcej tego czarnego washa z płaskich powierzchni. Brakuje go za to na silniku, kołach, tych kranikach z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 7 Grudnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 7 Grudnia 2008 Witam. Dzisiaj pomalowałem elementy w kolorach, w jakich będą one zamocowane na pojeździe. Pozostało jeszcze ręczne dopieszczenie kilku elementów i model będzie gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 14 Grudnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 14 Grudnia 2008 Witam. Elementy już gotowe, czekają na zamontowanie w modelu. Bęben z wężem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 silnik czysty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Witaj Ładne postępy robisz w modelu a wąż wykonany z plasteliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 a wąż wykonany z plasteliny. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 14 Grudnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 14 Grudnia 2008 wąż wykonany z plasteliny. Nie, wąż nie jest wykonany z plasteliny, jest wykonany z plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Wszystko bardzo fajnie wygląda Tylko ten brudzing jest zupełnie niepotrzebny - co innego gdyby ś robił zwykłą beczkę, ale do strażaka poprostu nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Grudnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2008 Wszystko bardzo fajnie wygląda Tylko ten brudzing jest zupełnie niepotrzebny Dzięki, ale już na zmiany jest już za późno. Najwyżej zmieni się koncepcja tego modelu z modelu po akcji, na model zapomniany, gdzieś stojący. Dzisiaj troszkę porobiłem przy Oplu. C.D.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gierłoś Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 Nie no fajnie... Mimo iż nie lubię takich aut ale podoba mi się. Super wykonane. Wesołych Świąt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 25 Grudnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 25 Grudnia 2008 Witam. Wczoraj wieczorem, udało mi sie kilka drobiazgów dokleić na swoje miajsca. Model na dzień dzisiejszy wygląda tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Całą relacje z budowy modelu obserwowałem. Model podoba mi sie i jest naprawde swietnie wykonany ale jakos do tego brudzenia nie moge sie przekonac( brudzenie tez super wykonane), no nie pasuje do tego ale to juz kwestia gustu a o tym gadac nie bedziemy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi