Super Moderator jawkers Napisano 10 Sierpnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 10 Sierpnia 2008 Witam. Dzisiaj zacząłem się bawić z kabiną, oraz beczką. Przedział silnikowy lewej strony, będzie otwarty oraz drzwi. Oto jak się to prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 10 Sierpnia 2008 Share Napisano 10 Sierpnia 2008 No no no , świetnie , tak sobie oglądająć twoją relacje naszła mnie chęć na zrobienie takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 10 Sierpnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 10 Sierpnia 2008 Polecam. Narazie części jak najbardziej do siebie pasują i nie ma żadnych problemów w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 10 Sierpnia 2008 Share Napisano 10 Sierpnia 2008 jawkers uwielbiam oglądać Twoje relacje z budowy . Mają to coś w sobie. Pięknie Ci idzie . A mógłbyś powiedzieć czy oryginalnie w tym modelu jakoś się otwierała maska?. Też mam ochotę na ten modelik . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 10 Sierpnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 10 Sierpnia 2008 Dzięki wielkie i cieszę się, że prowadzenie moich relacji się wam podoba. Niestety nie otwiera się maska, drzwi, klapki i schowki. Ja zrobie otwarte i może jeszcze uda mi się do schowków powkładać jakieś narzędzia, łańcuchy, węże, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 15 Sierpnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Witam. Dzisiaj dokończyłem prace nad wyglądem kabiny. Oto kilka ujęć. C.D.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 No jak narazie to ładnie idzie Podobają mi się te koła Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Witaj też mam ten model skleiłem go i jakiś czas temu zacząłem jego renowację, ciekawie wyglądają efekty zużycia w twoim wykonaniu jednak jak dla mnie jedyna opcja na ten model to wysoki połysk . Opony będą fajnie wyglądały jak pomalujesz je panzergrau i zrobisz płukankę pastelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Super wygląda Twój model!! Czy maska i drzwi są ruchome?? Można je zamykać i otwierać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Przedział silnikowy lewej strony, będzie otwarty oraz drzwi. Czy maska i drzwi są ruchome?? Można je zamykać i otwierać?? . Modelik prezentuje się świetnie jak do tej pory . A we wnętrzu będziesz robił jakieś detale?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 No tak nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 16 Sierpnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Czy maska i drzwi są ruchome?? Można je zamykać i otwierać?? Maska będzie tak na stałe, a drzwi są ruchome ale nie wiem czy zawiasy z TIC-TAK-ów są wytrzymałe. A we wnętrzu będziesz robił jakieś detale?. Tak wnętrze będzie takie jak podaje producent i troszkę brudne, a czy jakieś klamoty będą w środku?, to się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 17 Sierpnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Witam. Dzisiaj robiłem z wnętrzem oraz pomalowałem kabinę podkładem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba93 Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Nie no... perfekt! Jak dla mnie jesteś mistrzem! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Bardzo podobają mi się te delikatne ślady eksploatacji zarówno we wnętrzu jak i na podwoziu. Sam podkład też bardzo równo położony. Oby tak dalej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Spoko OPEL fajny wash w środku.Napewno będzie to kolejny piękny twój model.I powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 viewtopic.php?t=9179&highlight= może się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 26 Sierpnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Witam. Corsair dzięki za linka napewno się przyda W weekend, troszkę pogrzebałem przy modelu. Na kabinie zastosowałem preshading. Po pomalowaniu preshading znikł. Jeszcze muszę potrenować. Posklejałem też zbiornik na wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzemoch Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 jak dlamnie to bonba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 jak dlamnie to bonba Jak już to bomba..... No fajne ale te nadkola jakoś mi nie pasują tutaj, jak już to jakaś oznaka rdzy na karoserii ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 26 Sierpnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Jak już to bomba..... No fajne ale te nadkola jakoś mi nie pasują tutaj, jak już to jakaś oznaka rdzy na karoserii ...... Nadkola jeszcze nie są pomalowane, to podkładowa farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Opelek coraz lepiej wygląda ale nie pasują mi brudne koła. Wozy strażackie zawsze były utrzymywane w nienagannym stanie, no chyba że jest to wrak lub jest w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Nie, no modelik extra! Trzymam kciuki za dalsze postępy Można wiedzieć jaką farbą malujesz kabinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 A no chyba ze tak....... tornado nie może być podczas akcji ponieważ ma otwartą maskę,a kto by ja wtedy otwierał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 28 Sierpnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Wozy strażackie zawsze były utrzymywane w nienagannym stanie, no chyba że jest to wrak lub jest w akcji Dzięki panie i panowie. Więc moją koncepcją było zrobienie modelu podczas akcji, gdzieś we włoskiej wiosce, w którym popsuł się silnik czy coś takiego. Chciałem pokazać silnik więc wymyśliłem taką historyjkę. Adize model maluję farbkami Model Master Flat Red. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi