Bengal Napisano 6 Lipca 2022 Autor Share Napisano 6 Lipca 2022 Cześć, pytanie o właz, który jest prawidłowy? Na Typ B mam kwity z książki Pana Mass'a. Instrukcja: Książka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Lipca 2022 Share Napisano 6 Lipca 2022 B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 7 Lipca 2022 Autor Share Napisano 7 Lipca 2022 W dniu 29.06.2022 o 14:03, Dorotka napisał: Mogę Cię pocieszyć, że z wieżą jest trochę łatwiej tylko trochę zaczyna mi się podobać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Lipca 2022 Autor Share Napisano 11 Lipca 2022 cześć, dłubaniny część kolejna 2 wersja, chyba będzie 3 hmmm to jest takie maleństwo, ale chyba jest światełko w tunelu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Lipca 2022 Autor Share Napisano 11 Lipca 2022 ten kabeluszek przy podstawce pod armatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Lipca 2022 Autor Share Napisano 11 Lipca 2022 (edytowane) Opierałem się na zdjęciu kolegi @madeira na wielu fotkach widziałem tam jakieś kabelki ale nie namierzyłem zbytnio dokładnych zdjęć tego miejsca. Na tym od Ciebie fajnie to widać będę robił wersję nr 3,4..... Edytowane 11 Lipca 2022 przez Bengal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Lipca 2022 Autor Share Napisano 11 Lipca 2022 Uchwyt będę poprawiał Co do tych czarnych zaznaczeń, lewa strona wygląda ok i raczej tylko tak wyszło na zdjęciu, a dolne zaznaczenie jest po poprawkach, miałem tam delikatne problemy z spasowaniem Muszę pomalować podkładem i zobaczyć jak będzie wyglądało jak coś będę poprawiał, never ending story 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Lipca 2022 Share Napisano 11 Lipca 2022 Godzinę temu, Bengal napisał: Uchwyt będę poprawiał .... Śruby od niego też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Lipca 2022 Autor Share Napisano 11 Lipca 2022 najpierw uchwyt a potem śruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Lipca 2022 Share Napisano 11 Lipca 2022 3 godziny temu, Bengal napisał: najpierw uchwyt a potem śruby He, he... Kolejność nie ważna, istotne żeby jedno pasowało do drugiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Lipca 2022 Autor Share Napisano 11 Lipca 2022 Wersja 3 i na dzisiaj odpuszczam biorę się za tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Lipca 2022 Share Napisano 11 Lipca 2022 1 godzinę temu, Bengal napisał: Wersja 3 i na dzisiaj odpuszczam E tam, powalczysz jeszcze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Lipca 2022 Share Napisano 12 Lipca 2022 "Pionowy bolec" to blokada uchwytu lufy, która w przepadku "wolnej lufy" jest podniesiona, a w przypadku jej zablokowania opuszczona (blokada). Nie ma tam sprężyn, to prosty mechanizm... Faktycznie kształt samego uchwytu, jak i blokady w modelu mocno odbiega od oryginału... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 12 Lipca 2022 Autor Share Napisano 12 Lipca 2022 (edytowane) @Dorotka idę kombinować dalej Edytowane 12 Lipca 2022 przez Bengal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Lipca 2022 Share Napisano 12 Lipca 2022 58 minut temu, Bengal napisał: @Dorotka idę kombinować dalej Walcz dalej, zapowiada się fajny model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 12 Lipca 2022 Autor Share Napisano 12 Lipca 2022 19 minut temu, Dorotka napisał: Walcz dalej, zapowiada się fajny model długa walka się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 12 Lipca 2022 Share Napisano 12 Lipca 2022 (edytowane) Za budowę tej Merkavy dostaniesz tytuł: Sprawiedliwy wśród Narodów Świata (hebr. חֲסִידֵי אֻמּוֹת הָעוֹלָם Chasid Umot ha-Olam) – najwyższe izraelskie odznaczenie cywilne nadawane nie-Żydom, przyznawane przez Instytut Pamięci Męczenników i Bohaterów Holokaustu Jad Waszem w Jerozolimie. Edytowane 12 Lipca 2022 przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 12 Lipca 2022 Autor Share Napisano 12 Lipca 2022 @robertmodelarz nie potrzebuję odznaczenia jedynie czasu i cierpliwości, o nic więcej nie proszę i przepieknie dziękuję za zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 12 Lipca 2022 Autor Share Napisano 12 Lipca 2022 Dzień dobry, z rana werwa więc można robić wersja 4... już szykuje się na 5 podoba mi się bardziej ale jeszcze będę poprawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Lipca 2022 Share Napisano 12 Lipca 2022 16 minut temu, bulik58 napisał: Sadze iz te pojazdy pochodza z muzeum Jad la Szirjon ktore znajduje sie w m. Latrun , jest tam duzo pojazdow experymentalnych i to moze skutkowac roznica w wygladzie jak i wyposarzeniu . Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 12 Lipca 2022 Autor Share Napisano 12 Lipca 2022 3 godziny temu, bulik58 napisał: Pytanie moze glupie ale czy podporka potrzymujaca /blokujaca lufe jest ulozona prawidlowo? oczywiście że nie jest odwrotnie ale spokojnie, nic nie sklejone męczę dalej kabelki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 14 Lipca 2022 Autor Share Napisano 14 Lipca 2022 Mówią że małe rzeczy cieszą ale żeby tak hmmmm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 14 Lipca 2022 Autor Share Napisano 14 Lipca 2022 28 minut temu, bulik58 napisał: Juz cos slysze ..... to twoja? Merkava III tank 188 brigade w jakim sensie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 14 Lipca 2022 Autor Share Napisano 14 Lipca 2022 a widzisz oglądałem bez dźwięku tak doszły 2 komplety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 14 Lipca 2022 Share Napisano 14 Lipca 2022 Niech mnie ktoś objaśni, po co mu te dyndadełka na wieży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi