Bengal Napisano 4 Maja 2023 Autor Share Napisano 4 Maja 2023 W dniu 1.05.2023 o 10:03, Rafał B napisał: Bardzo ładnie się to wszystko prezentuje, uzupełnij tylko anti-slip na lewo od włazu kierowcy oraz w tylnej części pod wieżą, gdzie znajdują się narzędzia. W tych miejscach także powinien on być obecny. Za włazem poprawione - dzięki, zapomniałem o tym miejscu. A czy masz może fotkę gdzie widać antyslipa przy narzędziach, mam jedną ale słabo tak widać... nie jestem pewny czy tam jest czy nie... jeśli coś masz to proszę pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 4 Maja 2023 Share Napisano 4 Maja 2023 Fotka na szybkiego z netu. Powierzchnia o której mowa częściowo piachem zasypana niemniej widać wystający spod niego anti-slip. Zdjęcie w celach dyskusyjnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 12 Maja 2023 Autor Share Napisano 12 Maja 2023 Cześć, zabrałem się za kulki na wieży i wkońcu je zmęczyłem. Nie wiem ile razy do nich podchodziłem ale to jest ostatnie podejście - chyba never again wracam do antyslipa. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 12 Maja 2023 Share Napisano 12 Maja 2023 48 minut temu, Bengal napisał: Cześć, zabrałem się za kulki na wieży i wkońcu je zmęczyłem. Nie wiem ile razy do nich podchodziłem ale to jest ostatnie podejście - chyba never again wracam do antyslipa. Dzwonki z munduru kominiarza wyglądają znakomicie !!!!! Na antyslipa polecają to: Diorama Texture Paint - Grit Effect, Light Sand - Tamiya. Ma grubsze ziarno niż preparaty AK i AmmoMig. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 12 Maja 2023 Autor Share Napisano 12 Maja 2023 @robertmodelarz dzieki, skończę go ze slipem od ak, co do preparatu tamiyi mam go i nie wiem, musiałem bym sprawdzić… robiłem podstawkę używając go, strasznie ciężko będzie nim uzyskać efekt jak od ak, ale sprawdzę mam jeszcze jedna merkave przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 12 Maja 2023 Share Napisano 12 Maja 2023 2 minuty temu, Bengal napisał: @robertmodelarz dzieki, skończę go ze slipem od ak, co do preparatu tamiyi mam go i nie wiem, musiałem bym sprawdzić… robiłem podstawkę używając go, strasznie ciężko będzie nim uzyskać efekt jak od ak, ale sprawdzę mam jeszcze jedna merkave przecież Rozcieńczaj go Tamiya X-20 Rozcieńczalnik do emalii ENAMEL TNINNER . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 12 Maja 2023 Autor Share Napisano 12 Maja 2023 Sprawdzę kiedyś dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 18 Maja 2023 Autor Share Napisano 18 Maja 2023 hey, zaczynam kończyć zabawę z brakującymi elementami i kolejny dzień siedzę i klnę... klejenie klejem ca małych elementów jest fajne na krótką metę, ale przy mocowaniu liny non stop mi te małe g***a odpadają czy lutowanie takich małych elementów ma sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 2 Lipca 2023 Autor Share Napisano 2 Lipca 2023 hey chyba skończyłem w 99% pierwsza Merkavę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 3 Lipca 2023 Share Napisano 3 Lipca 2023 Teraz ładnie to zmaluj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Lipca 2023 Share Napisano 4 Lipca 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 4 Lipca 2023 Share Napisano 4 Lipca 2023 Wygląda zacnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 12 Lipca 2023 Autor Share Napisano 12 Lipca 2023 No i powstaje powoli druga sztuka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 17 Listopada 2023 Autor Share Napisano 17 Listopada 2023 Co może być lepsze od Merkavy? dwie Merkavy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 17 Listopada 2023 Autor Share Napisano 17 Listopada 2023 @bulik58 druga z założenia ma być prostsza choć daszek zacny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi