Bartosz Ciesielski Napisano 6 Lutego Autor Share Napisano 6 Lutego (edytowane) panowie to nie jest temat o lotnictwie ale jak zczeliscie to rosyjski pojazdy obrony p lot prawdopodobnie a UAZie Edytowane 6 Lutego przez Bartosz Ciesielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 6 Lutego Autor Share Napisano 6 Lutego Mix ukraińskich pojazdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 6 Lutego Autor Share Napisano 6 Lutego Zdobycze ZOV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 6 Lutego Autor Share Napisano 6 Lutego BWP ale czyj ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Lutego Share Napisano 6 Lutego 3 godziny temu, Bartosz Ciesielski napisał: panowie to nie jest temat o lotnictwie No ja wiem, dlatego napisałem, że wstawiam jak się nie pogniewacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego 22 godziny temu, Grzes napisał: Mam nadzieję, że nie pogniewacie się, jak zrobię Wam świeżutką wrzutkę lotniczą, bo nie bardzo jest gdzie to pokazać. Taka sytuacja: Coś dziwny ten pojazd , no nie wierzę , chyba piekło zamarzło. Wiesz... Kiedyś był taki temat w Dziale Lotniczym pt. "Co lata , spada nad Ukrainą" gdzie można było takie fotki wrzucać, ale dzięki wytężonym wysiłkom niejakiego em-a dotyczącym cyt. "upadliny " i "upadlińcow" i obrażającym wszystkich tych którzy śmieli mieć odmienne zdanie na ten temat, został zamknięty przez Administrację , możesz mu za to podziękować, no i tyle w temacie . Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego Sorki Barek że tak post pod postem , ale w nawiązaniu do tematyki lotniczo-lądowej trafiłem taką fotkę jak to poborowy Armii Rosyjskiej bez uprawnień, na lotnisku w Symferopolu spowodował kolizję z Su25 skutki i oba pojazdy widoczne na zdjęciu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego Czuję się w obowiązku wytłumaczyć wrzucone zdjęcie - jest ono tak samo prawdziwe jak to Grzesia. Francuzi zobowiązali się przekazać maszyny w wersji 2000-5, czyli jednoosobowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 7 Lutego Autor Share Napisano 7 Lutego (edytowane) 7 godzin temu, Adams M1A1 napisał: Sorki Barek że tak post pod postem , ale w nawiązaniu do tematyki lotniczo-lądowej trafiłem taką fotkę jak to poborowy Armii Rosyjskiej bez uprawnień, na lotnisku w Symferopolu spowodował kolizję z Su25 skutki i oba pojazdy widoczne na zdjęciu: Ciekawe jak to zakwalifikują jako wypadek drogowy, czy lotniczy Edytowane 7 Lutego przez Bartosz Ciesielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego (edytowane) 31 minut temu, Bartosz Ciesielski napisał: Ciekawe jak to zakwalifikują jako wypadek drogowy, czy lotniczy Z tego co było w opisie, ta kolizja wydarzyła się na drodze do kołowania, więc myślę że to był wypadek drogowy. Ciężarówka wygląda na niezbyt uszkodzoną w przeciwieństwie do tego Su25 któremu wyraźnie brak jest ogona, tu myślę że to jednak będzie szkoda całkowita, jak mi nie przykro. Edytowane 7 Lutego przez Adams M1A1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dmitruk Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego Panowie, przecież to makieta Su-25, popatrzcie na kabinę- sam wiatrochron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego (edytowane) W dniu 6.02.2025 o 20:35, Bartosz Ciesielski napisał: Mix ukraińskich pojazdów Nie wiedziałem, że już oficjalnie uczestniczymy w tej wojnie. Edytowane 8 Lutego przez giberes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano 9 Lutego Share Napisano 9 Lutego Ciekawe, że w sąsiednich wątkach koledzy kłócą się o to ile nitów zobaczyli na renderach modeli, a tutaj wysyp wstawek rodem z wp tech czy innych tego typu profesjonalnych stronek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 10 Lutego Autor Share Napisano 10 Lutego @giberes gratuluje spostrzegawczości. My wspieramy państwo które zostało najechane przez agresora. Może ten Humvee należy do jakiejś polskiej ochotniczej jednostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego (edytowane) Na fotkach napewno ukrinski leo 1 i T coś tam Edytowane 12 Lutego przez Bartosz Ciesielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego Mix Ukraińskiego sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego Rosyjski WZT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego Hiacynt Wojska Federacji Rosyjskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego Abrams i Marder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego Leopard 1A5 DK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego T 72 b 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 7 godzin temu Autor Share Napisano 7 godzin temu Rosjanie chwalą się kolejnymi zdobyczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 7 godzin temu Autor Share Napisano 7 godzin temu Jescze fotki Bradley Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Kurczę, to wszystko jakieś popsute, zaniedbane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi