abtb Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 (edited) Dziś jakoś tak przy sobocie F-104G, 350 Eskadra, Belgijskie Siły Powietrzne, lotnisko Beauvechain, 1981r Można sobie poużywać Edited June 7, 2022 by abtb 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Się doczekałem Belga, świetnie wygląda . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juffre Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Naprawdę świetny, te pomarańczowe zbiorniki bardzo do niego pasują 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 (edited) Może i temat śledzi oklepany ale wykonanie na wysokim poziomie. Edited May 15, 2022 by mig 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted May 16, 2022 Author Share Posted May 16, 2022 Dziękuję za opinie W dniu 15.05.2022 o 01:13, barszczo napisał: Się doczekałem Belga Też odetchnąłem z ulgą Męczyłeś mnie przez 19 galerii i w końcu aż chce się zakrzyknąć "Wolność" . Aha, proszę mnie nie podpuszczać fotkami zamieszczanymi w stosownym dziale - swoje już "dostałeś" i więcej nic nie ugrasz Myślę, że temat "śledzi" już się przeżarł na forum i w związku z tym najprawdopodobniej była to już ostatnia pojedyncza galeria. Kolejna, podsumowująca całość zmagań pewnie pojawi się tak jakoś pod koniec roku - po zrobieniu/skończeniu ostatnich 3 (4 ) sztuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giberes Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 3 minuty temu, abtb napisał: Myślę, że temat "śledzi" już się przeżarł na forum i w związku z tym najprawdopodobniej była to już ostatnia pojedyncza galeria. Kolejna, podsumowująca całość zmagań pewnie pojawi się tak jakoś pod koniec roku - po zrobieniu/skończeniu ostatnich 3 (4 ) sztuk Wot, mołodiec 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted May 16, 2022 Author Share Posted May 16, 2022 16 minut temu, giberes napisał: Wot, mołodiec Nie prowokuj, bo za tydzień wlepię kolejnego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 8 godzin temu, abtb napisał: bo za tydzień wlepię kolejnego Czekamy z niecierpliwością 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts