abtb Napisano 14 Maja 2022 Share Napisano 14 Maja 2022 (edytowane) Dziś jakoś tak przy sobocie F-104G, 350 Eskadra, Belgijskie Siły Powietrzne, lotnisko Beauvechain, 1981r Można sobie poużywać Edytowane 7 Czerwca 2022 przez abtb 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 Maja 2022 Share Napisano 14 Maja 2022 Się doczekałem Belga, świetnie wygląda . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 15 Maja 2022 Share Napisano 15 Maja 2022 Naprawdę świetny, te pomarańczowe zbiorniki bardzo do niego pasują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Maja 2022 Share Napisano 15 Maja 2022 (edytowane) Może i temat śledzi oklepany ale wykonanie na wysokim poziomie. Edytowane 15 Maja 2022 przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Maja 2022 Autor Share Napisano 16 Maja 2022 Dziękuję za opinie W dniu 15.05.2022 o 01:13, barszczo napisał: Się doczekałem Belga Też odetchnąłem z ulgą Męczyłeś mnie przez 19 galerii i w końcu aż chce się zakrzyknąć "Wolność" . Aha, proszę mnie nie podpuszczać fotkami zamieszczanymi w stosownym dziale - swoje już "dostałeś" i więcej nic nie ugrasz Myślę, że temat "śledzi" już się przeżarł na forum i w związku z tym najprawdopodobniej była to już ostatnia pojedyncza galeria. Kolejna, podsumowująca całość zmagań pewnie pojawi się tak jakoś pod koniec roku - po zrobieniu/skończeniu ostatnich 3 (4 ) sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 16 Maja 2022 Share Napisano 16 Maja 2022 3 minuty temu, abtb napisał: Myślę, że temat "śledzi" już się przeżarł na forum i w związku z tym najprawdopodobniej była to już ostatnia pojedyncza galeria. Kolejna, podsumowująca całość zmagań pewnie pojawi się tak jakoś pod koniec roku - po zrobieniu/skończeniu ostatnich 3 (4 ) sztuk Wot, mołodiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Maja 2022 Autor Share Napisano 16 Maja 2022 16 minut temu, giberes napisał: Wot, mołodiec Nie prowokuj, bo za tydzień wlepię kolejnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Maja 2022 Share Napisano 16 Maja 2022 8 godzin temu, abtb napisał: bo za tydzień wlepię kolejnego Czekamy z niecierpliwością 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi