kopernik Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 Model chyba wszystkim tu zaglądającym znany, ale przypomnę go. Ostatnio na allegro jest za 35zł w edycji z Wojara. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 Pierwszy Plasticart którego budowę pamiętam, oczywiście klejony przez tatę. Z wcześniejszej edycji z początku lat siedemdziesiątych: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRAVO112 Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 jest i u mnie na szafie, ale nie wiem, czy kiedykolwiek poleci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HKK Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 (edited) Piękny zabytek. W dzieciństwie bardzo chciałem go mieć, ale się jakoś nie złożyło. Podobnie jak An-24. Ma ktoś? Chętnie zobaczyłbym też inboxa TU-144. Chyba mój pierwszy pasażer z Plasticarta. Edited May 21, 2022 by HKK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRAVO112 Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 mam jak znajde chwile dzis, to zrobie kilka fotek a 24 to mam chyba ze trzy i kombinuje kalki do LOT-u 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pionyx Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Mój pierwszy w życiu model, który kleiłem sam majac 7 lat. Ojciec mi pomógł skleić podwozie. Następnego dnia zorientowałem się, że wkleił je odwrotnie. Więcej go przy sklejaniu modeli o pomoc nie prosiłem. Po kilku latach naciagnałem matke na kolejnego Jaka-40. I sam już poprawnie skleiłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Robiłem za szczeniaka, a jakże! Zawsze lubiłem ten model. Plasticart to było coś! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts