kopernik Napisano 20 Maja 2022 Share Napisano 20 Maja 2022 Model chyba wszystkim tu zaglądającym znany, ale przypomnę go. Ostatnio na allegro jest za 35zł w edycji z Wojara. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Maja 2022 Share Napisano 20 Maja 2022 Pierwszy Plasticart którego budowę pamiętam, oczywiście klejony przez tatę. Z wcześniejszej edycji z początku lat siedemdziesiątych: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 20 Maja 2022 Share Napisano 20 Maja 2022 jest i u mnie na szafie, ale nie wiem, czy kiedykolwiek poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 21 Maja 2022 Share Napisano 21 Maja 2022 (edytowane) Piękny zabytek. W dzieciństwie bardzo chciałem go mieć, ale się jakoś nie złożyło. Podobnie jak An-24. Ma ktoś? Chętnie zobaczyłbym też inboxa TU-144. Chyba mój pierwszy pasażer z Plasticarta. Edytowane 21 Maja 2022 przez HKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 21 Maja 2022 Share Napisano 21 Maja 2022 mam jak znajde chwile dzis, to zrobie kilka fotek a 24 to mam chyba ze trzy i kombinuje kalki do LOT-u 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionyx Napisano 30 Maja 2022 Share Napisano 30 Maja 2022 Mój pierwszy w życiu model, który kleiłem sam majac 7 lat. Ojciec mi pomógł skleić podwozie. Następnego dnia zorientowałem się, że wkleił je odwrotnie. Więcej go przy sklejaniu modeli o pomoc nie prosiłem. Po kilku latach naciagnałem matke na kolejnego Jaka-40. I sam już poprawnie skleiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 3 Czerwca 2022 Share Napisano 3 Czerwca 2022 Robiłem za szczeniaka, a jakże! Zawsze lubiłem ten model. Plasticart to było coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi