Superbe Napisano 12 Września 2022 Share Napisano 12 Września 2022 No faktycznie, dałeś po robocie...Uffff...aż do mnie dotarło zmęczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Września 2022 Autor Share Napisano 13 Września 2022 DrÓgi cień: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Września 2022 Autor Share Napisano 15 Września 2022 Wklęsłe pasy gotowe na kolor, tera CZa bedzie lepić taśmy na to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Września 2022 Share Napisano 15 Września 2022 kolorek jak na Roland Garros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Września 2022 Autor Share Napisano 15 Września 2022 To bez znaczenia, to tylko podkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Września 2022 Autor Share Napisano 16 Września 2022 Tak sobie wymyśliłem że zrobię foteczki z kazdego etapu, nie wiem w sume po co, taka fanaberia, nie zwracajcie uwagi PieRszy hajlajcik: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Września 2022 Share Napisano 16 Września 2022 jak to po co ? jak się uczyć to od lepsiejszych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 16 Września 2022 Share Napisano 16 Września 2022 Godzinę temu, M.A.V. napisał: jak to po co ? jak się uczyć to od lepsiejszych święte słowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Września 2022 Autor Share Napisano 18 Września 2022 Drugi hajlajcik: Zaraz siadam do wylepiania blach... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Września 2022 Autor Share Napisano 19 Września 2022 Podkładowe mizianki gotowe, tera trzeba to przejechac bazowym kolorem. A tu juz we właściwej do ogladania pozycji No i fotogramy zrobiłem aparatem, a nie pralkOM jak wcześniej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 19 Września 2022 Share Napisano 19 Września 2022 no bardzo mi sie ten koncept etapowy podoba ale co ty sie wydarzyło pomiedzy tymi dwiema scenami - że zamaskowałeś te linie imityujace klachy i tylko cienkie kreski jakos tego nie złapałem - prosze dla sł 17 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: abszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Września 2022 Autor Share Napisano 19 Września 2022 A mówiO że mnie zrozumieć nie można No nic nie przegapiłeś, nie chciało mi się robić fotki z pozalepianymi liniami podziałów. Linie fuknąłem od taśmy i rozebrałem wszystko. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Września 2022 Share Napisano 19 Września 2022 pikna glazura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Września 2022 Autor Share Napisano 23 Września 2022 No i jak to zwykle przy tym kolorze, to co na zdjęciach ma się nijak do realnego efektu Jest bardziej brązowo i kontrast jest trochę większy, jak oblepie potem glonem to bedzie lepiej widać Generalnie jestem ZADOWOLONY, jest natomiast wniosek racjonalizatorski, który wprowadzę przy pracy z szarym. To w sumie pierwszy test METODY na czymś większym niż 700 tka Temu kto wymyśli jak zrobić temu kolorowi zdjęcie, wyślę GOLD faszysta 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Września 2022 Autor Share Napisano 24 Września 2022 Nudne takie malowanie ORYGINALNOM FARBOM 15 minut i po robocie?? Chyba juz wiem czemu NAVIGofcy sOM tacy smutni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 25 Września 2022 Share Napisano 25 Września 2022 "Hamerykanckie ZUO" powoli nabiera wyglądu...Może to nie będzie takie ZŁO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Września 2022 Autor Share Napisano 26 Września 2022 No i zrobione, pora na to co wszyscy lubia najbardziej.... maskowanie tego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Września 2022 Share Napisano 28 Września 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 22 Października 2022 Share Napisano 22 Października 2022 Tak to bywa, że ktoś smaku narobi, ludziska zasiądą by ogladać, a tu...czekaj tatka latka...Tylko ile można, toż to niemal miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 22 Października 2022 Share Napisano 22 Października 2022 10 minut temu, Superbe napisał: Tak to bywa, że ktoś smaku narobi, ludziska zasiądą by ogladać, a tu...czekaj tatka latka...Tylko ile można, toż to niemal miesiąc Niektórzy to nawet urlopy wzięli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Października 2022 Autor Share Napisano 23 Października 2022 To nie oglądać trza, tylko ROBIĆ U mnie jak zwykle, 15 minut dziennie jak PAN JEZUS ma w ksiONSZce napisane i szary na kadłubie zmalował się był. Wszystko tak samo jak przy czerwonym, więc nie chciało mi się robić zdjęć etapów pośrednich. Nadbudówki i inne barachło tez juz prawie dociągnięte do tego miejsca. Teraz musze wymaskować i wymalowac czarny pas pomiędzy szarym i czerwonym. Drobne ZDRADY wyszły, ale w kontekście całości, to tyle co nic, póki co nie jest żle 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 24 Października 2022 Share Napisano 24 Października 2022 7 hours ago, Szydercza Gała said: póki co nie jest żle Jak zwykle poziom z górnej półki...I tym się trzeba chwalić i cieszyc, a nie się kryć przed zebraną publiką 7 hours ago, Szydercza Gała said: To nie oglądać trza, tylko ROBIĆ Jak się nie zrobiło warsztatu od początku, to teraz,gdy model zrobiony w 80% +, nijak go otwierać. Jak skończę, to może wrzucę jakieś fotki P.S. Następny model będzie z warsztatem...Chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Października 2022 Share Napisano 25 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 25 Października 2022 Share Napisano 25 Października 2022 W dniu 24.10.2022 o 00:36, Szydercza Gała napisał: To nie oglądać trza, tylko ROBIĆ Ty masz robić, a my oglądać, przecież to twój warsztat 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Października 2022 Autor Share Napisano 30 Października 2022 No i ta najważniejsza i najbardziej skomplikowana faza roboty za mną. METODA 2.0 po raz pierwszy w pełni zastosowana na 350, odnoszę wrażenie że z sukcesem Są drobne ZDRADY, ale nic specjalnie godnego uwagi i tak się zapaćka glonem Ogólnie: Z przyłożenia: No i duże elementy: ZUOTE a skromne 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi