jpl Napisano 12 Sierpnia 2022 Share Napisano 12 Sierpnia 2022 Kolejny pomysł, tym razem polska Marynarka Wojenna. Z założenia pewna ilość dodatków, ale bez przesady. Zapraszam! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Sierpnia 2022 Share Napisano 12 Sierpnia 2022 będzie ten z "gałami" ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 13 Sierpnia 2022 Share Napisano 13 Sierpnia 2022 (edytowane) Jak z pływakami, to i z gałami... Edytowane 13 Sierpnia 2022 przez Mitrandir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Sierpnia 2022 Share Napisano 13 Sierpnia 2022 41 minut temu, Mitrandir napisał: Jak z pływakami, to i z gałami... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 13 Sierpnia 2022 Share Napisano 13 Sierpnia 2022 Ale jak to wygląda... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 19 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2022 Ten drugi jest wściekły na tego pierwszego, że się wygłupia... "Gały" prawdopodobnie będą... A tymczasem początek prac. Zapraszam! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 24 Sierpnia 2022 Share Napisano 24 Sierpnia 2022 Hej, fotele powinny być brązowe i panel środkowy taki jak tablice 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 26 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2022 O, dzięki. Dobrze wiedzieć. Poprawię jeszcze. Tymczasem kadłub jest w całości. Zapraszam! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 2 Września 2022 Autor Share Napisano 2 Września 2022 I ciąg dalszy. Zapraszam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 9 Września 2022 Autor Share Napisano 9 Września 2022 Tym razem nieco inaczej. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 16 Września 2022 Autor Share Napisano 16 Września 2022 Tym razem malowanie. Zapraszam! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Września 2022 Share Napisano 17 Września 2022 Widzę, że idziesz w kierunku "Mody na sukces" - w jednym odcinku telefon dzwoni - w drugim ktoś podnosi słuchawkę - w trzecim rozmowa - w czwartym odkłada słuchawkę... Co w odcinku 7? Zdjęcie masek z lewej strony? Poza tym, po co usilnie używasz nazwy Mi-17, skoro ten egzemplarz nawet w LMW miał oznaczenie Mi-8MTV-1? A co tu za ciekawostkę zostawiłeś??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 17 Września 2022 Share Napisano 17 Września 2022 Dokładnie ten śmigłowiec to Mi-8MTV-1 i może mało istotne , ale czemu on nie jest błękitny???? bo jesli ma byc szary to nie ma radaru wtedy no i usun resztki po Ispance bo słabo to wyglada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Września 2022 Share Napisano 17 Września 2022 Może kolega nie ma materiałów źródłowych...? ...tak dla zobrazowania różnicy koloru. Na tym etapie jeszcze możesz to w miarę łatwo skorygować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 23 Września 2022 Autor Share Napisano 23 Września 2022 (edytowane) No właśnie nie wiem, czemu on tak wygląda. Ja go widzę takim, jakim jest na zdjęciach - czyli taki szaroniebieski właśnie. Spróbuję inaczej dobrać parametry zdjęć w galerii końcowej w każdym razie. Dzięki też za pozostałe uwagi - postaram się usunąć ten element za "garbem" osłony przekładni... Tymczasem kalkomanie. Zapraszam! Edytowane 23 Września 2022 przez jpl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 25 Września 2022 Share Napisano 25 Września 2022 Ja go widzę takim, jakim jest na zdjęciach - czyli taki szaroniebieski właśnie. On ma być Błękitny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Września 2022 Share Napisano 26 Września 2022 10 godzin temu, Adamsky napisał: Ja go widzę takim, jakim jest na zdjęciach - czyli taki szaroniebieski właśnie. On ma być Błękitny Cóż widocznie Adamie, nie wszyscy widzimy ten kolor tak jak... Kolega. Bardzo się spieszy z relacjami i zapomniał o pewnych modyfikacjach konstrukcji. Ale widocznie takim go widzi. Cóż, sympatyczny model do kolekcji, nie znam się tak jak Ty więc nie będę się wypowiadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Września 2022 Share Napisano 26 Września 2022 4 minuty temu, Mitrandir napisał: Bardzo się spieszy z relacjami i zapomniał o pewnych modyfikacjach konstrukcji. Grzegorzu, bo nie model jest w tym wszystkim najważniejszy, a właśnie relacje. "Łapki w górę, kciuki w górę..." o to chodzi! O poziomie wiedzy autora i odwiedzających go niech świadczy rozmowa pod ostatnim filmem, gdzie nie potrafili ustalić poprawności szachownicy. Jak to napisał jpl: Cytat Sprawdzę jeszcze - w tym okresie różne dziwne rzeczy się zdarzały... Pewnie zadzwonił do dowództwa Brygady LMW i ustalił Dalszą poprawność szachownicy ustalali na podstawie... relacji z Polsatu Ja jak na to patrzę to łapki i cycki opadają... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 30 Września 2022 Autor Share Napisano 30 Września 2022 Dobrze, kończymy to. Zapraszam! PS: tak, kolor zastosowany do jego malowania to Hataka HTK C072 AMT-7 Greyish Blue. W rzeczywistości wygląda tak, jak na zdjęciach. Na moim komputerze też tak wygląda na zdjęciach po obróbce. Wiem już, że któryś podgląd przekłamuje mi kolor. I chyba wiem już, który. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 Co to za farfocle przy tych czarnych pasach? Aerograf zastrajkował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 30 Września 2022 Autor Share Napisano 30 Września 2022 To w założeniu są okopcenia z wydechów, ale nie tak intensywne, jak te, które widziałem na zdjęciach. Więc może to wyglądać tak, jakby aerograf zastrajkował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 2 Października 2022 Share Napisano 2 Października 2022 To w jakiej proporcji rozcieńczona była farba w stosunku do rozcieńczalnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 7 Października 2022 Autor Share Napisano 7 Października 2022 Szczerze mówiąc, już nie pamiętam, dobierałem na wyczucie. Z mojego doświadczenia Hataki najlepiej rozcieńczać 50/50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi