robertmodelarz Napisano Środa o 13:06 Share Napisano Środa o 13:06 Korory prezentują się zacnie. Szkoda chować tak piękną blacharkę pod farbę. Czekamy na dalsze efekty eksploatacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 8 godzin temu Autor Share Napisano 8 godzin temu Jeszcze tylko dziesiąt ogniw do przepolerowania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu Oj tam, oj tam... Ja przeżywałem to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BerylKBS Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu W dniu 7.04.2026 o 22:29, Kapitan_Kurt napisał: Dobry wieczór, po długiej nieobecności zaś powracam do tego wątku bogatszy o nowe doświadczenia. Wracam aby skończyć to co zacząłem bagatela prawie 10 lat temu. Dobra koniec pitolenia. Mając trochę weny i wolnego czasu stwierdziłem, że trzeba coś ulepić dla siebie, tym razem. A wiedząc, że w gablocie jest trochę nieskończonych tematów, zaś wyciągnąłem Abramsa. Model w sumie był już pomalowany i w ogóle, jednak bogatszy o doświadczenie z ostatniego modelu stwierdziłem, że od nowa. I tak Abrams został przemalowany na żółto, potraktowany lakierem do włosów i ubogacony o różnego koloru plamy, następnie przetarte tu i ówdzie pędzlem, a zresztą zobaczcie sami Plan jest taki, żeby model był gotowy na Babarybę, bo jest czas i możliwości tyż. Też mam nieskończonego Abramsa i też zacząłem go około 2016, tyle że z innej firmy no i wykonanie twoje to raczej pare klas wyżej, moje to raczej klasę wyżej od klocków cobi XD. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi