robertmodelarz Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia Korory prezentują się zacnie. Szkoda chować tak piękną blacharkę pod farbę. Czekamy na dalsze efekty eksploatacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 12 Kwietnia Autor Share Napisano 12 Kwietnia Jeszcze tylko dziesiąt ogniw do przepolerowania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia Oj tam, oj tam... Ja przeżywałem to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BerylKBS Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia W dniu 7.04.2026 o 22:29, Kapitan_Kurt napisał: Dobry wieczór, po długiej nieobecności zaś powracam do tego wątku bogatszy o nowe doświadczenia. Wracam aby skończyć to co zacząłem bagatela prawie 10 lat temu. Dobra koniec pitolenia. Mając trochę weny i wolnego czasu stwierdziłem, że trzeba coś ulepić dla siebie, tym razem. A wiedząc, że w gablocie jest trochę nieskończonych tematów, zaś wyciągnąłem Abramsa. Model w sumie był już pomalowany i w ogóle, jednak bogatszy o doświadczenie z ostatniego modelu stwierdziłem, że od nowa. I tak Abrams został przemalowany na żółto, potraktowany lakierem do włosów i ubogacony o różnego koloru plamy, następnie przetarte tu i ówdzie pędzlem, a zresztą zobaczcie sami Plan jest taki, żeby model był gotowy na Babarybę, bo jest czas i możliwości tyż. Też mam nieskończonego Abramsa i też zacząłem go około 2016, tyle że z innej firmy no i wykonanie twoje to raczej pare klas wyżej, moje to raczej klasę wyżej od klocków cobi XD. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi