Gościu Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Model Tristar podmienione gasienice na metalowe kilka własnych przeróbek. Zdjęcia-sporo,ale jak mnie zostawiono z całą masa nie umiałem sie zdecydować które wybrać Wiec daję podwójnie Prosze sobie wybrać te najładniejsze A tu na zielono :p Oczywiście dziękuje nikomu innemu jak: Pawłowi, za pomoc w zdjatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 nic dodać nic ująć w sam raz ok jak potrzebujesz lokomotywy to pisz coś wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzik730 Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 O ja cię...... to ja tak na żywo wyglądam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Ogólnie cały model na plus , fajne brudzenie i inne detale . Fajną mine ma ten koleś który wygląda z wieży . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Rafał - świetny maluch - a figurki dodają mu tylko smaczku - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Mi ten model wygląda na siedem dwójke też wam tak się wydaje Bo mi bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Model fajny tak samo figurki a skoro się zgubili to powinni uważać żeby ich nieprzyjaciel nie ustrzelił pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Fajniutki Figureczki też klasa. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Fajowy! Świetna mapa i fajne figurki, które świetnie uzupełniają całość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 Mnie się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brat KRUGER-a Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 Fajna mapa i tel ludzik który śmiesznie wyglonda z boku. Brudzenie też jest fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 nic dodać Oj dodałbym, dodał. Pędzący za tą jedyneczką, na złamanie karku 7Tp, albo wyjężdżąjącą ze swym boforsikiem 37mm polską załogę. Ten z boku pancerniak, patrzący się za siebie ma przerażenie w oczach (: jakby to właśnie zobaczył. No chyba , że to husaria była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 Rewelacja. Choć przydałaby się choć maciupeńka winietka plizzzzzzz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 20 Lipca 2008 Autor Share Napisano 20 Lipca 2008 Serdeczne dzieki ,ale.... Przedni płyta(łączenie)zwaliłem Tylne osłony wlotów powietrza-zbyt czyste w porównaniu z resztą-live tego nie widać Kolor skóry załogantów zbyt żółty-lekkie zombie Nie wykonałem spawów na wiezy(tego akurat nie dało rady Nie dopracowałem gąsienic,wypadałoby jednak podciagnąc je pod podwozie Nie umocowałem gasek na przedzie Czego sie nauczyłem..pedzel +pigment..nie ma ograniczeń..poza Nasza wyobraźnią+ malowac figury z dnia..i tu..chyba CDN pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Rafał, to ty jeszcze nie na wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 tylko jak oni mogli sie zgubic? tak sobie pojechali bez piechoty czy swojego plutonu czy kompanii? model jest super, bardzo ladne takze figurki. razi mnie troche ten drut na kanistrach ale to czepialstwo. az sie prosi o kawalek gruntu i krajobrazu. panzer wyglada dokladnie tak jak w Munster, widzialem pare dni temu. pozdrawiam, zdjecia beda jak wroce do Polski, gdzies we wrzesniu pewnie dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 21 Lipca 2008 Autor Share Napisano 21 Lipca 2008 Smoku,od wczoraj(właściwie przed,bo po 12) Zółwik,no jak to jak? Jak sie gubimy to nie wiemy jak...jeśliby było wiadomo nie byłoby zagubień dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 22 Lipca 2008 Share Napisano 22 Lipca 2008 Jechał cały pluton, zjechali z drogi na jakieś chaszcze i się zgubili. Normalka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 22 Lipca 2008 Share Napisano 22 Lipca 2008 zjechali z drogi na jakieś chaszcze i się zgubili. Normalka. Skłaniałbym się jednak ku 7TP lub polskiej załodze z Boforsem 37mm, goniących ich na piechotę (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 Model świetny, zastanawiam mnie jak oni mieścili się w środku - tam musiało być ciaśniej niż w 126p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 Co do modelu klasa sama w sobie ... Jechał cały pluton, zjechali z drogi na jakieś chaszcze i się zgubili. Normalka. Ach te polskie chaszcze, jak wjedziesz to nie wyjedziesz. Chyba, że już oblewali zwycięstwo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 2 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Kolejna scenka w stylu zabili go i uciekł? Eeee...pozostanie "zagubieni w chaszczach" thx. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi