Xmen Napisano 2 Września 2022 Share Napisano 2 Września 2022 Kolejny ukończony. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Września 2022 Share Napisano 2 Września 2022 (edytowane) Tydzień temu zapowiadany - dziś zrobiony To ja jako pierwszy coś napiszę Widzę progres - jest linka anteny, a o minusach napisałem w poczcie pantoflowej - liczę na reakcję . Duży plus za konsekwencję w oznakowaniu - niby Niemiec a jednak Bułgar. Miła odmiana od hakenkrojców. Edytowane 2 Września 2022 przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Września 2022 Share Napisano 2 Września 2022 Niby brudny a czysty. Są okopcenia z wydechów, z działek, a spód nieskalane czysty, a tam się kumulowały płyny ustrojowe, czy syf z lądowiska. Zabrakło konsekwencji. Niemniej plusik że się zacząłeś odwazac na brudzenie, bo z tego co pamiętam jeszcze jakiś czas temu broniłeś się rękami i nogami przed tym. No i na dole przydałoby się odtworzyć linie podziału bo się zatarły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Września 2022 Share Napisano 2 Września 2022 4 minuty temu, Moses napisał: na dole przydałoby się odtworzyć linie podziału bo się zatarły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Września 2022 Autor Share Napisano 2 Września 2022 Linie poprawione. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Września 2022 Autor Share Napisano 2 Września 2022 (edytowane) Godzinę temu, Moses napisał: Zabrakło konsekwencji. Co wy wszyscy z tą konsekwencją? Godzinę temu, Moses napisał: Niemniej plusik że się zacząłeś odwazac na brudzenie, bo z tego co pamiętam jeszcze jakiś czas temu broniłeś się rękami i nogami przed tym. Ja się nie bronię przed brudzeniem . Robię to po prostu tak jak mi się podoba.Tylko tyle. Edytowane 2 Września 2022 przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Września 2022 Share Napisano 2 Września 2022 5 godzin temu, abtb napisał: Duży plus za konsekwencję w oznakowaniu - niby Niemiec a jednak Bułgar. Podpisuję się obiema ręcami, Bułgar świetny . Resztę, już opisaną, poprawisz przy następnym modelu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 2 Września 2022 Share Napisano 2 Września 2022 3 godziny temu, Xmen napisał: Co wy wszyscy z tą konsekwencją? Jacy wszyscy, co za wszyscy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Września 2022 Autor Share Napisano 2 Września 2022 37 minut temu, RogerM napisał: Jacy wszyscy, co za wszyscy? Bo coraz częściej się pojawia to słowo w różnych wątkach i jestem tym lekko zaniepokojony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 2 Września 2022 Share Napisano 2 Września 2022 25 minut temu, Xmen napisał: jestem tym lekko zaniepokojony. Czy to coś złego, ta konsekwencja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 2 Września 2022 Share Napisano 2 Września 2022 Godzinę temu, zaruk napisał: Czy to coś złego, ta konsekwencja? Chyba nie, raczej niepokojącego.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi