MrBat Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Witam, model prosto z pudła, żeby to i owo w malowaniu poćwiczyć. Model ładnie spasowany, choć od razu na początku warto zeszlifować wszystkie bolce mocujące, bo tylko utrudniają pracę. Gumowe opony łatwiej montuje się na obręcze, jak się najpierw je porządnie podgrzeje suszarką. Rozstaw osi też by trzeba zmniejszyć, bo inaczej przód za bardzo wystaje, jak to widać na zdjęciach. Można się też pokusić o nity, których Zvezda za wiele nie dała. Poza tym szpachli potrzeba niewiele. Ogólnie polecam każdemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Jak dla mnie modelik pierwsza klasa bez zbędnych "bajerów". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Komiksowo-bajkowy. I przez to bardzo ciekawy.... No i prawidłowa ilość brudzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Bardzo ładny model, obserwowałem Twoją relacje. Masz talent, gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Witam! Świetny "shading"... jeszcze mi się nie zdarzyło wykonać takiego z kolorem zielonym i czarnym spodem... bardzo ale to bardzo ciekawe... Modelik oczywiście w pełni pozytywny ! Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Model pierwsza klasa jeszcze przydała by się jakaś dioramka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 jak dla mnie REWELACJA bardzo lubię takie przejścia kolorów i ten sposób wyciągania wypukłości....gratuluje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Mnie też się bardzo podoba, cały model jest wyrazisty. Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Miło się patrzy, konstrukcja radziecka i może przez to ma swój niepowtarzalny urok. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kabanos Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Bardzo ładny model! I fajny głęboki kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 21 Lipca 2008 Autor Share Napisano 21 Lipca 2008 Witam, dzięki za komentarze! Cieszę, że się podoba, tym bardziej, że tym malowaniem przecierałem dla mnie nowe szlaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 Modelik fajny. Ale malowanie takie trochę " cukierkowe". Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 cieniowanie, malowanie Pierwsza klasa. Do jednej rzeczy chciałem się doczepić, ale jak nie mam racji to nie było tematu : Gdzie peryskop ma otwór do patrzenia przez niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 ładne przejście kolorów od ciemnych przy krawędziach po jasne na środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 BDB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 28 Lipca 2008 Autor Share Napisano 28 Lipca 2008 Gdzie peryskop ma otwór do patrzenia przez niego? Nie ma i już Nie jest to najbardziej szczegółowy model na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 Nie ma i już Nie jest to najbardziej szczegółowy model na świecie. Z Twoim malowaniem to i wybaczalne byłoby nawet brak takiego szczegółu jak jakieś kółeczko, wieżyczka itp, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 Nie ma i już Smile Nie jest to najbardziej szczegółowy model na świecie. Tu na forum widziałem wiele szczegółowszych, z masą niedomalowań, jak i tych super pięknych..po obróbce graficznej. Co z tego, że szczegółowszych...ta wersja jest typowo pod oko..i to ma cieszyć. zrobione,zdane, do następnego O ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 26 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Wiem, że kotlet straszny, ale skoro i tak zrobiłem mu świeżą sesję fotograficzną, to się podzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi