Psar77 Napisano 27 Października 2022 Autor Share Napisano 27 Października 2022 28 minut temu, radziu_82 napisał: Piotrek jak coś pójdzie nie tak, to w razie czego to mam dawcę części : Będę pamiętał, ale 3maj kciuki,żeby się udało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 28 Października 2022 Autor Share Napisano 28 Października 2022 W dniu 25.10.2022 o 21:22, mirage3 napisał: Ale tej paskudnie płaskiej osłony kabiny to nie mogłem ścierpieć Racja - już wiatrochron wygląda strasznie płasko. Ale ponieważ mam zamiar potwierac kabinę to przy podniesionych owiewkach nie będzie się to rzucać w oczy a wiatrochron zabrałem z części zapasowych z modelu Tamki: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 29 Października 2022 Share Napisano 29 Października 2022 (edytowane) OK zrobiłem https://we.tl/t-vdZZbhDf78 Link ważny 7dni kto chce może sobie pobrać coś na pewno się przyda. BTW: @Psar77 znalazłem anteny na wloty powietrza z Hasegawy Edytowane 29 Października 2022 przez mirage3 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 29 Października 2022 Autor Share Napisano 29 Października 2022 (edytowane) 48 minut temu, mirage3 napisał: @Psar77 znalazłem anteny na wloty powietrza z Hasegawy Chcesz mi wysłać? 48 minut temu, mirage3 napisał: OK zrobiłem Link ważny 7dni kto chce może sobie pobrać coś na pewno się przyda. Super ! Na pewno się przyda ! BTW - Kupiłeś ten zestaw ? Edytowane 29 Października 2022 przez Psar77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 29 Października 2022 Share Napisano 29 Października 2022 Godzinę temu, Psar77 napisał: Chcesz mi wysłać? Super ! Na pewno się przyda ! BTW - Kupiłeś ten zestaw ? Ad1. Da się zrobić. Ad.2 Tak, dopiero w drugim rzucie się załapałem na żywice... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 1 Listopada 2022 Autor Share Napisano 1 Listopada 2022 W dniu 25.10.2022 o 21:22, mirage3 napisał: Ale tej paskudnie płaskiej osłony kabiny to nie mogłem ścierpieć Hmmm.... Może jednak ta kabina jest OK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 1 Listopada 2022 Share Napisano 1 Listopada 2022 51 minut temu, Psar77 napisał: Może jednak ta kabina jest OK ? Nie możliwe, że zostałby popełniony taki błąd ze strony Piotrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 6 Listopada 2022 Autor Share Napisano 6 Listopada 2022 Dzisiaj trochę scratchu. Jako, że wersja grecka posiada mocno zmienione wyposażenie kabiny, więc sporo dodam od siebie, żeby to w miarę przypominało chociaż to co w rzeczywistości. Zacząłem od HUDa: Zmajstrowałem go z części zapasowego HUDa od AV-8B i co tam mialem pod ręką - wpasował się ładnie. Wkrótce kolejne etapy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 6 Listopada 2022 Share Napisano 6 Listopada 2022 Kolejny skraczer To cieszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 7 Listopada 2022 Share Napisano 7 Listopada 2022 Czuję tu wpływ pewnych złych mocy Ale efekty coraz lepsze! Uważaj, bo to ścieżka, która prowadzi do przestrzeni wciągających jak jakaś antymateria. Wpadniesz i po Tobie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 30 Stycznia 2023 Share Napisano 30 Stycznia 2023 Pioter buduj upiora bo się powoli kończą, jeden się rozbił Grecki F-4E 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 6 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2023 Ponieważ nie mogę w sobie znaleźć na tyle samozaparcia, żeby zrobic w sumie od podstaw wyposażenie kabiny ale chciałbym jednak coś skończyć a nie zaczynać nowy model w grę w chodzą dwie opcje niemieckie z przełomu lat 70/80: lub izraelska z okresu wojny Yom-Kippur Po prostu tutaj zastosuje jakiś miks zestawowego/żywicznego kokpitu i ruszę dalej -A jak zamknę kabinę to sie zdecyduję którego robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 7 Kwietnia 2023 Share Napisano 7 Kwietnia 2023 Koszernego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 7 Kwietnia 2023 Share Napisano 7 Kwietnia 2023 Wszystkie trzy mało kiedy widać. Ja bym wybrał izraelskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 7 Kwietnia 2023 Share Napisano 7 Kwietnia 2023 Eee... tam Izrael. NORM 81 najlepiej wariant B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 7 Kwietnia 2023 Share Napisano 7 Kwietnia 2023 Ten tu znowu jakimś kodem znanym tylko dla siebie nawija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 7 Kwietnia 2023 Share Napisano 7 Kwietnia 2023 19 minut temu, rudy0007 napisał: Ten tu znowu jakimś kodem znanym tylko dla siebie nawija 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 7 Kwietnia 2023 Share Napisano 7 Kwietnia 2023 Teraz, mirage3 napisał: Nie szło tak od razu, wszystkim byłoby łatwiej A co do samego malowania to zmieniam na ten NORM 81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 7 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2023 No powiem Ci Pioter, że kusisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 7 Kwietnia 2023 Share Napisano 7 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, Psar77 napisał: No powiem Ci Pioter, że kusisz Nie słuchaj Piotrka, niech sam sobie zrobi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 7 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) A jednak się skusiłem i posłuchałem Taki będzie - numer taktyczny z kalek zestawowych, jeszcze przed zmianą malowania na to czerwone pstrokate Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez Psar77 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 7 Kwietnia 2023 Share Napisano 7 Kwietnia 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 8 Kwietnia 2023 Share Napisano 8 Kwietnia 2023 A może jednak koszerny? Bomb dużo można powieszać i znaczki zestrzeleń nalepić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 8 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2023 46 minut temu, hellvis napisał: A może jednak koszerny? Bomb dużo można powieszać i znaczki zestrzeleń nalepić... Koszerny się zrobi z Fine Moldsa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnatolPigwa Napisano 8 Kwietnia 2023 Share Napisano 8 Kwietnia 2023 15 hours ago, Psar77 said: A jednak się skusiłem i posłuchałem Taki będzie - numer taktyczny z kalek zestawowych, jeszcze przed zmianą malowania na to czerwone pstrokate Ale z oznaczeniami ćwiczebnymi czy we wdzianku bojowym? I czy dalej w uzbroj pow-pow czy jednak z AGM-65? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi