TerraIncognita Napisano 3 Listopada 2022 Share Napisano 3 Listopada 2022 (edytowane) Dzień dobry. Mam do rozprowadzenia kilka modeli i nie tylko jak poniżej. Ale każdy z nich jest w jakimś stopniu zaczęty. Wszystko jest posklejane dokładnie i czysto. Jeśli coś jest nie tak, to będzie zawarta taka informacja. Z racji mojej dość czasochłonnej pracy, od razu informuję, że wysyłka w ciągu dwóch dni od daty księgowania wpływu. Tylko tradycyjny przelew bankowy - gdyż nie mam blika. Wysyłka InPost, koszt 15 zł. 9. Kalki Kagero do Panther w trzech skalach Same kalki książka przepadła. Koszt 10 zł. Pozdrawiam Edytowane 8 Listopada 2022 przez TerraIncognita Poprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biket26 Napisano 3 Listopada 2022 Share Napisano 3 Listopada 2022 Poproszę rosomak i kraza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 3 Listopada 2022 Share Napisano 3 Listopada 2022 Wezmę 3,5 i 8 (ził, Sherman i farby z fantami dokoła). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 3 Listopada 2022 Autor Share Napisano 3 Listopada 2022 (edytowane) Pozycje: 2,3,4,5,6,7,8 - rezerwacja do czasu wpłaty. Edytowane 3 Listopada 2022 przez TerraIncognita Poprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 3 Listopada 2022 Share Napisano 3 Listopada 2022 Godzinę temu, TerraIncognita napisał: Pozycje: 2,3,4,5,6,7,8 - rezerwacja do czasu wpłaty. Jeśli coś pójdzie nie tak to z chęcią zakupie pozycje 2,3,4,5,6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 3 Listopada 2022 Autor Share Napisano 3 Listopada 2022 Na bieżąco będę informował, co jest, a czego nie ma. Do usłyszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 3 Listopada 2022 Share Napisano 3 Listopada 2022 Ja bym chciał 7. Komplecik StarWars. U-Wing Revell 1/100 oraz Tie Striker Bandai 1/72 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 4 Listopada 2022 Autor Share Napisano 4 Listopada 2022 (edytowane) UP Pozdrawiam Edytowane 8 Listopada 2022 przez TerraIncognita Poprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 5 Listopada 2022 Share Napisano 5 Listopada 2022 Jak by nie poszło to mogę zakupić całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Cerny Napisano 5 Listopada 2022 Share Napisano 5 Listopada 2022 Jeśli osoba która ostatecznie kupi Mk.V z Takoma nie planuje robić go w ruskim malowaniu to chętnie bym odkupił te oznakowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 8 Listopada 2022 Autor Share Napisano 8 Listopada 2022 (edytowane) Pozdrawiam UP Edytowane 8 Listopada 2022 przez TerraIncognita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 8 Listopada 2022 Share Napisano 8 Listopada 2022 Kraza biorę i kalki w pakiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 8 Listopada 2022 Autor Share Napisano 8 Listopada 2022 Pozostały tylko kalki. Jak znajdę jeszcze coś z lotnictwa, to niedługo tutaj wrzucę. Pozdrawiam i dziękuję za zakupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi