Lipa Napisano 13 Listopada 2022 Share Napisano 13 Listopada 2022 Witam. Kolejny model statka ukończon. Ktoś może jeszcze pamięta mojego U-48 w doku, bo było tam sporo uwag co do wykonania,lufy, stery za grube etc. W tym modelu spróbowałem wycisnąć ile można oraz sprawdzić co się da a czego nie w 1/700. Jak wyszło możecie ocenić sami. U-boot został zatopiony przez alianckie lotnictwo. Pod linkiem zdjęcia z jesionki, na których wzorowałem malowanie. Poniżej moja wizja artystyczna Wybaczcie kiepskie zdjęcia. Może następny będzie lepszy https://www.history.navy.mil/content/history/museums/nmusn/explore/photography/wwii/wwii-atlantic/battle-of-the-atlantic/engagements-german-uboats/1943-attacks-german/1943-aug-7-U-84.html 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 13 Listopada 2022 Share Napisano 13 Listopada 2022 Malowanie daje radę spoko ale ja bym wykonał relingi z blaszki czy drutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 13 Listopada 2022 Share Napisano 13 Listopada 2022 model fajny Brawo Zdjęcie z zapalniczką w tle dla mnie super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Listopada 2022 Share Napisano 13 Listopada 2022 7 godzin temu, Adamo722 napisał: Malowanie daje radę spoko ale ja bym wykonał relingi z blaszki czy drutów przeciez te relingi są z blaszki... Marcin TY ŻYJESZ Widzę że ambitne plany budowy połowy Brestu wzorem Mariusza jednak nie wypaliły? I badzo dobrze ZUCH, takich ludzi nam CZeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 13 Listopada 2022 Share Napisano 13 Listopada 2022 Ładny Marcinie 8 minut temu, Szydercza Gała napisał: Widzę że ambitne plany budowy połowy Brestu wzorem Mariusza jednak nie wypaliły? I badzo dobrze I bardzo dobrze! Nie potrzeba mi tutaj konkurencji 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 13 Listopada 2022 Share Napisano 13 Listopada 2022 8 minut temu, Szydercza Gała napisał: przeciez te relingi są z blaszki... Możliwe chociaż wyglądają na pancerne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Listopada 2022 Share Napisano 14 Listopada 2022 jak na 700 wyszło bardzo dobrze - szczególnie mikro olinowanie izolatory robią robotę chociaż wyglądają jak guano pcheł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 19 Listopada 2022 Autor Share Napisano 19 Listopada 2022 Dzięki, fajnie że się podoba. W dniu 13.11.2022 o 22:16, Szydercza Gała napisał: przeciez te relingi są z blaszki... Marcin TY ŻYJESZ Widzę że ambitne plany budowy połowy Brestu wzorem Mariusza jednak nie wypaliły? I badzo dobrze ZUCH, takich ludzi nam CZeba. Nie dość, że żyję to jeszcze mam się DOBRZE Ten akurat nie miał mieć połowy Brestu. Modele Ci się pomyliły W dniu 13.11.2022 o 22:25, chudyhunter napisał: Ładny Marcinie I bardzo dobrze! Nie potrzeba mi tutaj konkurencji Byś się jeszcze nie zdziwił W dniu 13.11.2022 o 22:26, Adamo722 napisał: Uwierz mi, drut wyglądał ZLE Chopaki mi odradzili więc urwałem i dałem blaszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 19 Listopada 2022 Share Napisano 19 Listopada 2022 Myślałem o druciku np 0,25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 19 Listopada 2022 Autor Share Napisano 19 Listopada 2022 Ten na moim kiosku to 0.1 więc jest cieńszy.... Mam też 0,224 oraz 0,06 mm ale tego to już klej nie chce mi łapać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 20 Listopada 2022 Share Napisano 20 Listopada 2022 1/700... no no, naprawdę nieźle wyszedł! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 3 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2022 Wybaczcie, że jeszcze głupio zapytam. Tak na przyszłość. Mam jeszcze dwa knuty w tej nikczemnej skali więc prędzej czy pózniej się pojawią. Nikt nic na ten temat nie napisał, może z grzeczności, dla mojej skromnej robolskiej osoby. Spawy na kadłubie(mocno uproszczone) które dorobiłem to gra warta świeczki czy lepiej sobie odpuścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 3 Grudnia 2022 Share Napisano 3 Grudnia 2022 No to kamień z serca mi spadł, już myślałem że to flajhołk zrobił te koszmarki Zdecydowanie odpuścić, zapomnieć, a pamięć po nich sformatować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 14 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi