Bartosz Ciesielski Napisano 24 Listopada 2022 Share Napisano 24 Listopada 2022 (edytowane) Model budowany rok z groszem na podstawie fotografii. Co przerobiłem : - usunięcie drzwi po stronie prawej przednich i tylnych. - usunięcie tylnych drzwi lewych -zbudowanie klatki kabiny z slupkami b i c dla prawej i lewj strony - dodatkowo na słupkach b są pasy zapięcia przy fotelach - przerobienie zderzaka przedniego - zrobienie wyciągarki z przodu - przerobienie tyłu ramy dorobienie haka holowniczego - przerobienie felg na właściwy wzór - przyciemniona tylna szyba zrobiona nowa bo z modelu pękła - lodówka, skrzynki pelikan, kogut wydruki od Przemka Przybulewskiego - z tylnej klapy usunięta klamka Dobra koniec ględzenia miłego oglądania Edytowane 26 Listopada 2022 przez Bartosz Ciesielski 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 24 Listopada 2022 Share Napisano 24 Listopada 2022 Temat ciekawy, wykonanie jak trzeba, dobre bo polskie... Podoba się! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 24 Listopada 2022 Share Napisano 24 Listopada 2022 Bardzo ładny. Zastanawiam się tylko, czy te smugi na masce były takie długie. Michał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 25 Listopada 2022 Share Napisano 25 Listopada 2022 Fajny, kolor jak ze zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 25 Listopada 2022 Autor Share Napisano 25 Listopada 2022 6 godzin temu, Evildead napisał: Fajny, kolor jak ze zdjęcia Mieszany komputerowo na oko dwa mataliki od gunze kiedy stwierdziłem że to ten kolor wtedy pomalowany 10 godzin temu, socjo1 napisał: Bardzo ładny. Zastanawiam się tylko, czy te smugi na masce były takie długie. Michał. Spokojnie tak szczególnie widac na ciemniejszych lakierach tym bardziej że raczej nie był myty za często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 26 Listopada 2022 Share Napisano 26 Listopada 2022 Mega wygląda ladne dodatki ale ten kogut jest do dupy. Jest za wysoki w stosunku do oryginału. Kolor karoserii ładnie dobrany. Dla mnie sztosik!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 26 Listopada 2022 Autor Share Napisano 26 Listopada 2022 (edytowane) 2 godziny temu, SnajperTBG napisał: Mega wygląda ladne dodatki ale ten kogut jest do dupy. Jest za wysoki w stosunku do oryginału. Kolor karoserii ładnie dobrany. Dla mnie sztosik!!! Z kogutami to jest problem powinna być elektra na magnes . Fajnie że się podoba Edytowane 26 Listopada 2022 przez Bartosz Ciesielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 26 Listopada 2022 Autor Share Napisano 26 Listopada 2022 Godzinę temu, bulik58 napisał: Bardzo fajna ta Toyota, mi sie podoba. Beda jeszcze inne samochodziki w tym/podobnym temacie? Kusi następne z GOMU Ale na pewno będą inne polskie wozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 27 Listopada 2022 Share Napisano 27 Listopada 2022 (edytowane) 13 godzin temu, Bartosz Ciesielski napisał: Z kogutami to jest problem Taki luźny pomysł.. jakie wymiary ma Twój kogut z modelu? Pomyślałem o diodzie LED 3mm lub 5mm. Troszkę trzeba by ją opakować szpachlą, uciąć nóżki, i może się nada, o ile skala pozwoli. Edytowane 27 Listopada 2022 przez krn78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 27 Listopada 2022 Share Napisano 27 Listopada 2022 Bardzo pierwszorzędny cywil w militarnym wydaniu Co do kogutów to polecam przejrzeć ofertę naszego Przemka. Do wyboru rożne kształty z różnymi podstawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Listopada 2022 Share Napisano 27 Listopada 2022 To drugi model tego pojazdu, który widzę. Pierwszy był Zderzaka. Dobrze wybrnąłeś z tematu. Kusiło mnie kiedyś z tą wersją, ale przeróbka słupka mnie zniechęciła. Fajnie, że GROM. Pole do popisu jeszcze masz w przypadku Marsjan. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 27 Listopada 2022 Share Napisano 27 Listopada 2022 Model wyszedł znakomicie. Gratulacje za znajomość tematu. Pełen realizm i profesjonalizm w wykonaniu modelu. Luźna sugestia na następny projekt!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 27 Listopada 2022 Share Napisano 27 Listopada 2022 7 minut temu, robertmodelarz napisał: Model wyszedł znakomicie. Gratulacje za znajomość tematu. Pełen realizm i profesjonalizm w wykonaniu modelu. Luźna sugestia na następny projekt!!!! Nie ma chyba modelu w 1/35... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 27 Listopada 2022 Autor Share Napisano 27 Listopada 2022 2 godziny temu, robertmodelarz napisał: Model wyszedł znakomicie. Gratulacje za znajomość tematu. Pełen realizm i profesjonalizm w wykonaniu modelu. Luźna sugestia na następny projekt!!!! Fajny tylko cały przód do przerobienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 27 Listopada 2022 Share Napisano 27 Listopada 2022 10 minut temu, Bartosz Ciesielski napisał: Fajny tylko cały przód do przerobienia Trzymam kciuki za przód do przerobienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi