Rzeznik Napisano 22 Grudnia 2022 Share Napisano 22 Grudnia 2022 Dzień dobry, W końcu udało mi się zmobilizować i obfocić rurkę. Model chyba znany i lubiany więc nie ma co pisać. Wersja Profipack+żywiczny fotel i hamulce aero. Wiem, że nie jest modelarstwo wysokich lotów, ale nawet go lubię. Jest to jakiś dla mnie kamień milowy, bo pierwszy rosyjski/radziecki samolot, pierwszy odrzutowiec i pierwszy model malowany na srebrno. Będzie tylko lepiej! Albo i nie Coś tam dodatkowo pomodziłem we wnękach podwozia i kokpicie (czego i tak nie widać). Kalki nie do końca mi siadły, bo się trochę śpieszyłem i ich wystarczająco nie dopieściłem. PS. Czy na szanownym forum modelworku zamieszcza się także modele kartonowe? Zapraszam do oglądania: 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 22 Grudnia 2022 Share Napisano 22 Grudnia 2022 Bardzo fajny szczególnie podoba mi się otarty nos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Grudnia 2022 Share Napisano 22 Grudnia 2022 Fajnie wyszedł. Dlaczego ma dziurki w oponach, spuszczałeś w ten sposób powietrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 22 Grudnia 2022 Share Napisano 22 Grudnia 2022 2 godziny temu, Vieh_san napisał: Bardzo fajny szczególnie podoba mi się otarty nos Dopisuję się, te obicia na nosie wyglądają jak prawdziwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Grudnia 2022 Share Napisano 22 Grudnia 2022 Fajna robota, podoba się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 22 Grudnia 2022 Share Napisano 22 Grudnia 2022 Świetny Odrapania na nosie robią robotę, no i gratuluję ładnie położonego metalizera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzeznik Napisano 23 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2022 Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Cieszę się, że model się podoba. 20 godzin temu, mig napisał: Fajnie wyszedł. Dlaczego ma dziurki w oponach, spuszczałeś w ten sposób powietrze? Właśnie chciałem je napompować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi