Konrad-Ciba Napisano 18 Grudnia 2022 Share Napisano 18 Grudnia 2022 Dzień dobry! Aktualnie pracuje nad dwoma modelami T-28 z dodatkami w postaci PE, luf oraz gąsienic. Oba modele w dość zaawansowanych stadiach. 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 18 Grudnia 2022 Share Napisano 18 Grudnia 2022 Bardzo ładne, narty rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 18 Grudnia 2022 Share Napisano 18 Grudnia 2022 Nooo Kondziu, objawiłeś się wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 18 Grudnia 2022 Share Napisano 18 Grudnia 2022 3 minuty temu, Rafał B napisał: Nooo Kondziu, objawiłeś się wreszcie Się będzie działo się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 18 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2022 (edytowane) Jeszcze takiego mam na warsztacie. Paweł Leszczyński zrobił bambetle na wieży do niego. Muszę kupić gąsienice teraz. Edytowane 12 Września 2023 przez Konrad-Ciba 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 18 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2022 Sam nie wiem czy dobrze robię ale zachciało mi się afiszować. Dzięki. Mam jeszcze takie zdjęcia z etapu malowania dodatków. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 18 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2022 Kolejny pokrak na warsztacie, wersja wczesna. Aktualnie czeka na blachy które będą po nowym roku. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 18 Grudnia 2022 Share Napisano 18 Grudnia 2022 1 godzinę temu, Konrad-Ciba napisał: Kolejny pokrak na warsztacie, wersja wczesna. Aktualnie czeka na blachy które będą po nowym roku. Piękny paskud będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 18 Grudnia 2022 Share Napisano 18 Grudnia 2022 Szalejesz Kolego ku naszych oczu uciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 18 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2022 9 minut temu, Paweł Czarnocki napisał: Piękny paskud będzie To już pozostawię ocenie użytkowników ale model napewno będzie. Pomalowałem przestrzenie za fartuchami oraz je przykleiłem. Teraz przyjdzie poczekać na blaszki. W międzyczasie pewnie przykleję lufy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 18 Grudnia 2022 Share Napisano 18 Grudnia 2022 5 godzin temu, Konrad-Ciba napisał: To już pozostawię ocenie użytkowników ale model napewno będzie. Pomalowałem przestrzenie za fartuchami oraz je przykleiłem. Teraz przyjdzie poczekać na blaszki. W międzyczasie pewnie przykleję lufy. Uwielbiam takie stwory pancerne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 18 Grudnia 2022 Share Napisano 18 Grudnia 2022 Hessiana sam robiłeś??z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 19 Grudnia 2022 Share Napisano 19 Grudnia 2022 Podziwiam za upartość w tworzeniu tych paskud. Swojego T-35 jakoś nie mogę dokończyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 19 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2022 23 godziny temu, Paweł Czarnocki napisał: Szalejesz Kolego ku naszych oczu uciesze Dzięki. Do końca roku mam wolne od pracy więc poczynam sobie. Koła oraz detale na wczesnym wymalowane zaś obydwa modele już w satynie. Mogę ruszać z chemią. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 19 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2022 16 godzin temu, piotrkur napisał: Hessiana sam robiłeś??z czego? To gotowy wyrób z Mantisa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 19 Grudnia 2022 Share Napisano 19 Grudnia 2022 Co to za drewniane ustrojstwo? Jak on miał obrócić wieżę do strzelania na wprost? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 19 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2022 38 minut temu, Lipstein napisał: Co to za drewniane ustrojstwo? Jak on miał obrócić wieżę do strzelania na wprost? To fasada na której były powiązane ze sobą deski i gałęzie. Podczas pokonywania za dużego rowu zrzucano to tak aby czołg mógł przejechać. Strzelali w takiej pozycji wieży, po prostu manewrowano samym pojazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 19 Grudnia 2022 Share Napisano 19 Grudnia 2022 Te Churchille są tak brzydkie że aż fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 19 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2022 1 minutę temu, piotrkur napisał: Te Churchille są tak brzydkie że aż fajne! Tak. Mam w planach jeszcze Mk. III. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 19 Grudnia 2022 Share Napisano 19 Grudnia 2022 Ja ma ze 3.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 19 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2022 9 minut temu, piotrkur napisał: Ja ma ze 3.. Są na warsztacie? Chętnie bym pooglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 19 Grudnia 2022 Share Napisano 19 Grudnia 2022 Nie-są w magazynku ,czekają na swoją kolejkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 19 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2022 Mk. III w sowieckich barwach bym chętnie zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 19 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2022 Chętnie bym zobaczył Twojego T-35. Swoją drogą, mała kolekcja Sowietów. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 19 Grudnia 2022 Share Napisano 19 Grudnia 2022 55 minut temu, Konrad-Ciba napisał: Mk. III w sowieckich barwach bym chętnie zrobił. No wygląda ciekawie w malowaniu zimowym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi