Konrad-Ciba Napisano 31 Maja Autor Share Napisano 31 Maja No właśnie przez kompresor mogłem nałożyć jedynie kalkomanie. Niedługo dokończę malować kadłub. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 1 Czerwca Autor Share Napisano 1 Czerwca Teraz dodam trochę kontrastu ciemniejszym żółtym, aerografem. To będzie test nowego sprzętu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pencil37 Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca W dniu 17.05.2024 o 14:55, Konrad-Ciba napisał: Jutro myślę już zakończyć budowę. Na tej II wyposażenie to DEF Model DM35118? A koła jezdne? Gąsienie jakie trafią? Coś jeszcze dodałeś poza lufami? Też chcę się zabrać za ten model i stąd takie pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 2 Czerwca Autor Share Napisano 2 Czerwca Koła PanzerArt. Antena i lufy to Master. Gąsienicę już zamówione z T-Rex, a te bambetle to tak - DEF. Są jeszcze haki i klamry z T-Rexa oraz mała blaszka Tetry. Gąsienicę gotowe. Teraz tylko obicia, lekki kurz i kontrastowy finalny wash. Czekam na aero żeby Beoba skończyć malować. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Miodzio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Jest super ten Azjata ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 3 Czerwca Autor Share Napisano 3 Czerwca Dzięki, to motywujące. Jutro będę działać z Beobem. Jakby ktoś był chętny na te 5 figurek z zestawu T-34/85 Bordera to oddam je za stówę + wysyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 4 Czerwca Autor Share Napisano 4 Czerwca Teraz pędzel. Takim psikałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 4 Czerwca Autor Share Napisano 4 Czerwca Po macie trochę ściemniał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 4 Czerwca Share Napisano 4 Czerwca 4 godziny temu, Konrad-Ciba napisał: Takim psikałem. Jak się psika taką Tamijką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 4 Czerwca Autor Share Napisano 4 Czerwca 17 minut temu, Paweł Czarnocki napisał: Jak się psika taką Tamijką ? Narazie jeszcze się wdrażam z nią ale pierwsze kreski już były owocne. Nie żałuję. Napewno lepsza niż niektóre H&S. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 4 Czerwca Share Napisano 4 Czerwca Type 97 Chi-ha z Saipanu przedni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 5 Czerwca Autor Share Napisano 5 Czerwca Detale pomalowane. Pora na filtry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 5 Czerwca Autor Share Napisano 5 Czerwca Pierwsze filtry. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 5 Czerwca Autor Share Napisano 5 Czerwca Gąsienicę gotowe. Nie będę go błocił ani mocno kurzył. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 5 Czerwca Share Napisano 5 Czerwca 1 godzinę temu, Konrad-Ciba napisał: Gąsienicę gotowe. Nie będę go błocił ani mocno kurzył. l No i to się wreszcie broni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek12 Napisano 6 Czerwca Share Napisano 6 Czerwca Możesz napisać krok po kroku jak zrobiłeś gąsienice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 6 Czerwca Autor Share Napisano 6 Czerwca Mogę ale to potem bo dziś już nie mam czasu. Drugi filtr i wash olejny mix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 6 Czerwca Autor Share Napisano 6 Czerwca Gotowy na obicia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca nie wierzyłem, że jest szansa, żebyś coś z tego wyciągnął, ale teraz zaczynam wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 7 Czerwca Autor Share Napisano 7 Czerwca Ostatnie poprawki i galeria. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca Ale kanister na gorącym tłumiku to chyba słaba konfiguracja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca 43 minuty temu, _OldMan_ napisał: Ale kanister na gorącym tłumiku to chyba słaba konfiguracja. Pewnie jest już pusty, albo się tam woda grzeje na herbatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca 6 minut temu, JanuszF napisał: Pewnie jest już pusty, albo się tam woda grzeje na herbatę Gdyby tam była woda to powinien widnieć na nim biały krzyż. A podgrzane opary benzyny to czasem gorzej niż granat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca Przecież on nawet na tym haku by się nie utrzymał, pierwszy lepszy wstrząs i go nie ma , jak już chcesz go w tym miejscu, choć to i tak wydaje się podejrzane to przewiąż go czymś, wiem ze to ma być jakiś tam smaczek przykuwający wzrok, ale co szkodzi pooglądać zdjęcia historyczne gdzie to było, ile co i jak itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi