Mikolaj75 Napisano 12 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2023 Godzinę temu, BRAVO112 napisał: jakich wybijakow uzywales? Nie używałem, wszystko ręcznie, wiertełka i freziki - każdy otworek jeden po drugim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 12 Stycznia 2023 Share Napisano 12 Stycznia 2023 no to pierwsza klasa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 14 Stycznia 2023 Share Napisano 14 Stycznia 2023 Piekny !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 14 Stycznia 2023 Share Napisano 14 Stycznia 2023 (edytowane) Naprawdę super jest ta 24, patrzę i patrzę na tą galerię codziennie i się napatrzeć nie mogę. Sam zaglądam do swojego pudełka z tym modelem, zapewne jak niejeden kto tu zajrzy Powinieneś dostać jakąś gratyfikacje od IBG bo pewnie znacząco zwiększyłeś zainteresowanie ich modelem w ostatnim czasie Mam jeszcze pytanko o podwozie, kombinowałeś coś przy nim, czy jest zestawowe jednoczęściowe? Edytowane 14 Stycznia 2023 przez arhtus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 14 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2023 (edytowane) Dziękuję bardzo. Arhtus - tego rodzaju opinie są bardzo budujące. No i będzie mi miło, jeśli ktoś z IBG posłucha Twojej rady Tak czy inaczej z tą firmą mam dobre wrażenia - zestawy są dobre, coraz lepsze, kiedyś poprosiłem o brakujące części to bez problemu otrzymałem. Natomiast wcale nie muszą mnie oceniać jako dobrego klienta - zamiast wydawać bilety NBP, sporą flotę zestawów IBG wygrałem na różnych imprezach, w tym w ramach nagród specjalnych "za najciekawszy model z zestawu IBG wg przedstawicieli producenta".... Akurat tego PZL-a nabyłem drogą kupna Co do kółek - są w całości. Ale ponieważ były na nich "jamki zdrady" zeszlifowałem dekle, wyrównałem powierzchnię, zrobiłem nowe i dodałem nity z kulek BGA: Edytowane 14 Stycznia 2023 przez Mikolaj75 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 14 Stycznia 2023 Share Napisano 14 Stycznia 2023 Dzięki, ciekawy pomysł, trzeba będzie chyba zrobić tak samo, bo w każdym z trzech moich 24 jamki niestety są Co do IBG i reakcji na "reklamację" to ja niestety nie mam tak pozytywnych doświadczeń. Moja wiadomość wysłana do nich pozostała bez odpowiedzi. No i jeszcze standardowy apel do polskiego producenta Jakby ktoś z IBG czytał te posty, to proszę rozważyć wcielenie w życie pomysłu z PZL-kami w 1/48. Taka duża 24 ze skrzydełkami i taką blachą na nich, jak na modelu w mniejszej skali.. ojjj mniam Na premierę można przekazać jeden taki model Mikołajowi, On zrobi robotę, pokaże na forum i słupki sprzedaży podskoczą w kosmos gwarantowany sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 15 Listopada 2023 Autor Share Napisano 15 Listopada 2023 Nieco ponad dwa tygodnie temu aeroplanik zadebiutował tam gdzie 85 lat temu jego pierwowzór, czyli w Atenach na imprezie IPMS Hellas - 27-29 października 2023. Został doceniony złotym medalem, co bardzo mnie cieszy - dobra ocena gospodarzy modelu w ich barwach ma swoistą wartość dodaną. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 15 Listopada 2023 Share Napisano 15 Listopada 2023 Gratulacje Mikołaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Listopada 2023 Share Napisano 16 Listopada 2023 Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 19 Listopada 2023 Share Napisano 19 Listopada 2023 Super, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi