Vieh_san Napisano 26 Czerwca 2023 Autor Napisano 26 Czerwca 2023 Ciężka walka trwa cały czas, zaraz będę kończył lewą stronę, zostanie mi prawa na której widzę jest mniej napisów i spód. Muszę przez to przebrnąć, chociaż za bardzo nie lubię tego. 11 Cytuj
Vieh_san Napisano 4 Lipca 2023 Autor Napisano 4 Lipca 2023 Oklejanie zakończone na szczęście ;D Dodałem brakujące anteny i przykleiłem podwozie, na tę chwilę bez kół, bo już nie mam czasu na ich malowanie. Zostało jeszcze kilka pierdołek do pomalowania pędzelkiem i będę mógł kłaść lakier, a na niego wash. 13 Cytuj
mysiek13 Napisano 5 Lipca 2023 Napisano 5 Lipca 2023 Super Ci to wychodzi i szacun za te wszystkie stencile Cytuj
burzatg Napisano 5 Lipca 2023 Napisano 5 Lipca 2023 Dobra robota Dobrze, że padło na tygrysicę bo prezentuje się świetnie. Te stencile dają popalić. Teraz oklejam moją 27-emkę (sukę) i nie spodziewałem się, że aż tyle tego jest. Cytuj
Vieh_san Napisano 5 Lipca 2023 Autor Napisano 5 Lipca 2023 Dzięki wam za miłe słowa, naprawdę te napisy dały mi trochę popalić i dlatego to tak długo mi szło, myślę, że teraz już z górki. @burzatg nie liczyłem dokładnie, ale na arkuszu numerów było prawie 300, a większość była podwójna co najmniej Cytuj
PabloA Napisano 6 Lipca 2023 Napisano 6 Lipca 2023 Napisy dają popalić ale to niezbędna rzecz w tym modelu, która bardzo dodaje realizmu. Teraz już z górki i koniec blisko 1 Cytuj
Vieh_san Napisano 7 Lipca 2023 Autor Napisano 7 Lipca 2023 Tak jak @PabloA napisał było już z górki. Pracę zakończyłem, wszystkim jak zwykle dziękuję za obserwowanie i pomoc Link do galerii GALERIA 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi