Vieh_san Napisano 26 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2023 Ciężka walka trwa cały czas, zaraz będę kończył lewą stronę, zostanie mi prawa na której widzę jest mniej napisów i spód. Muszę przez to przebrnąć, chociaż za bardzo nie lubię tego. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 26 Czerwca 2023 Share Napisano 26 Czerwca 2023 Działaj, działaj - wygląda zacnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek74 Napisano 26 Czerwca 2023 Share Napisano 26 Czerwca 2023 Suka- śliczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 4 Lipca 2023 Autor Share Napisano 4 Lipca 2023 Oklejanie zakończone na szczęście ;D Dodałem brakujące anteny i przykleiłem podwozie, na tę chwilę bez kół, bo już nie mam czasu na ich malowanie. Zostało jeszcze kilka pierdołek do pomalowania pędzelkiem i będę mógł kłaść lakier, a na niego wash. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 5 Lipca 2023 Share Napisano 5 Lipca 2023 Super Ci to wychodzi i szacun za te wszystkie stencile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 5 Lipca 2023 Share Napisano 5 Lipca 2023 Dobra robota Dobrze, że padło na tygrysicę bo prezentuje się świetnie. Te stencile dają popalić. Teraz oklejam moją 27-emkę (sukę) i nie spodziewałem się, że aż tyle tego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Lipca 2023 Share Napisano 5 Lipca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 5 Lipca 2023 Autor Share Napisano 5 Lipca 2023 Dzięki wam za miłe słowa, naprawdę te napisy dały mi trochę popalić i dlatego to tak długo mi szło, myślę, że teraz już z górki. @burzatg nie liczyłem dokładnie, ale na arkuszu numerów było prawie 300, a większość była podwójna co najmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 6 Lipca 2023 Share Napisano 6 Lipca 2023 Napisy dają popalić ale to niezbędna rzecz w tym modelu, która bardzo dodaje realizmu. Teraz już z górki i koniec blisko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 7 Lipca 2023 Autor Share Napisano 7 Lipca 2023 Tak jak @PabloA napisał było już z górki. Pracę zakończyłem, wszystkim jak zwykle dziękuję za obserwowanie i pomoc Link do galerii GALERIA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek74 Napisano 7 Lipca 2023 Share Napisano 7 Lipca 2023 Model- pięty lizać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi