KRL Napisano 29 Stycznia 2023 Napisano 29 Stycznia 2023 F-14D Super Tomcat Trumpeter 1:32 Wersja pudełkowa z małym dodatkiem kokpit od Red Fox studio 22 Cytuj
barszczo Napisano 29 Stycznia 2023 Napisano 29 Stycznia 2023 Super robota, wybrudzony z umiarem aczkolwiek widać to, co ma być widać. Podoba się bardzo . 1 Cytuj
Psar77 Napisano 31 Stycznia 2023 Napisano 31 Stycznia 2023 Super - też właśnie skończyłem jednego i już mam ochotę się rzucić na następnego 1 Cytuj
Mirek66 Napisano 31 Stycznia 2023 Napisano 31 Stycznia 2023 Witaj , oglądam twoje modele od samego początku i za każdym razem wiem wiem że będzie bomba . Podoba się i to bardzo , a w tej skali nie za bardzo da się ukryć baboli . Pozdrawiam Mirek . 1 Cytuj
burzatg Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 Kocur i to w dodatku duży robi na mnie zawsze wrażenie. W Twoim wykonaniu wygląda pięknie Ten trampek wygląda całkiem fajnie, Jak się go składało? Cytuj
KRL Napisano 1 Lutego 2023 Autor Napisano 1 Lutego 2023 Godzinę temu, burzatg napisał: Kocur i to w dodatku duży robi na mnie zawsze wrażenie. W Twoim wykonaniu wygląda pięknie Ten trampek wygląda całkiem fajnie, Jak się go składało? To dość łatwy model do wykonania choć może to za sprawą faktu że to mój 7 zestaw F-14 od Trumpka który zrobiłem. Największe problemy są z wlotami powietrza ale to standard w modelach Trumpeter. Ogólnie składa się przyjemnie bez konieczności używania wiaderka szpachli. Dla mnie największym problemem jest fakt że od jakiegoś czasu Trumpeter do swoich modeli przestał dodawać metalowe części podwozia a tak spore modele na goleniach z plastiku pozostawiają odrobinę obaw. 1 Cytuj
HK1885 Napisano 1 Lutego 2023 Napisano 1 Lutego 2023 Elegancki, jak zwykle. Podoba mi się. Już Ci chyba na fejsie pisałem, ale powtórzę się - masz swój rozpoznawalny, indywidualny styl. Cytuj
KRL Napisano 1 Lutego 2023 Autor Napisano 1 Lutego 2023 6 minut temu, HK1885 napisał: Elegancki, jak zwykle. Podoba mi się. Już Ci chyba na fejsie pisałem, ale powtórzę się - masz swój rozpoznawalny, indywidualny styl. Dziękuję serdecznie. Cytuj
xspace Napisano 5 Marca 2023 Napisano 5 Marca 2023 Świetny kocur, bardzo atrakcyjny, gratulacje ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi