KRL Napisano 29 Stycznia 2023 Share Napisano 29 Stycznia 2023 F-14D Super Tomcat Trumpeter 1:32 Wersja pudełkowa z małym dodatkiem kokpit od Red Fox studio 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 29 Stycznia 2023 Share Napisano 29 Stycznia 2023 Super robota, wybrudzony z umiarem aczkolwiek widać to, co ma być widać. Podoba się bardzo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Stycznia 2023 Share Napisano 29 Stycznia 2023 Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 31 Stycznia 2023 Share Napisano 31 Stycznia 2023 Super - też właśnie skończyłem jednego i już mam ochotę się rzucić na następnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 31 Stycznia 2023 Share Napisano 31 Stycznia 2023 Witaj , oglądam twoje modele od samego początku i za każdym razem wiem wiem że będzie bomba . Podoba się i to bardzo , a w tej skali nie za bardzo da się ukryć baboli . Pozdrawiam Mirek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 1 Lutego 2023 Share Napisano 1 Lutego 2023 Kocur i to w dodatku duży robi na mnie zawsze wrażenie. W Twoim wykonaniu wygląda pięknie Ten trampek wygląda całkiem fajnie, Jak się go składało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 1 Lutego 2023 Autor Share Napisano 1 Lutego 2023 Godzinę temu, burzatg napisał: Kocur i to w dodatku duży robi na mnie zawsze wrażenie. W Twoim wykonaniu wygląda pięknie Ten trampek wygląda całkiem fajnie, Jak się go składało? To dość łatwy model do wykonania choć może to za sprawą faktu że to mój 7 zestaw F-14 od Trumpka który zrobiłem. Największe problemy są z wlotami powietrza ale to standard w modelach Trumpeter. Ogólnie składa się przyjemnie bez konieczności używania wiaderka szpachli. Dla mnie największym problemem jest fakt że od jakiegoś czasu Trumpeter do swoich modeli przestał dodawać metalowe części podwozia a tak spore modele na goleniach z plastiku pozostawiają odrobinę obaw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 1 Lutego 2023 Share Napisano 1 Lutego 2023 Elegancki, jak zwykle. Podoba mi się. Już Ci chyba na fejsie pisałem, ale powtórzę się - masz swój rozpoznawalny, indywidualny styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 1 Lutego 2023 Autor Share Napisano 1 Lutego 2023 6 minut temu, HK1885 napisał: Elegancki, jak zwykle. Podoba mi się. Już Ci chyba na fejsie pisałem, ale powtórzę się - masz swój rozpoznawalny, indywidualny styl. Dziękuję serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xspace Napisano 5 Marca 2023 Share Napisano 5 Marca 2023 Świetny kocur, bardzo atrakcyjny, gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi