kopernik Napisano 14 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2024 9 minut temu, Grzes napisał: Phantom ma sporo ciekawych dodatków dla robiących dioramki. Tylko ceny takie średnio atrakcyjne. Myślę, że takie produkty trzeba traktować jako model a nie dodatek. Dodatkiem są kalki, blaszki czy jakieś żywice do waloryzacji np silnika czy wnętrz komór podwozia, kabiny ... Często te dodatki przekraczają wartość modelu, niekoniecznie będąc widocznymi czy uatrakcyjnianymi ekspozycję modelu. Taki wózek, nawet bez dioramy, ustawiony obok Miga 21na bank uatrakcyjni widok modelu. Oczywiście to jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Grudnia 2024 Share Napisano 14 Grudnia 2024 7 minut temu, kopernik napisał: Myślę, że takie produkty trzeba traktować jako model a nie dodatek. Wiesz, to tylko kwestia nazewnictwa. Tak naprawdę jak ktoś uzna, że właśnie czegoś takiego potrzebuje, to to kupi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 16 Grudnia 2024 Share Napisano 16 Grudnia 2024 (edytowane) (fot.forgottenprops) odkażanie sprawdzanie samolotu po ostrzale pod kątem ewentualnych uszkodzeń to także obsługa i fotka dla pacyfistów Edytowane 16 Grudnia 2024 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 16 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2024 Dwa w jednym : pokraczny pomost i malowanie barw LOTu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 10 godzin temu, kopernik napisał: Dwa w jednym : pokraczny pomost i malowanie barw LOTu. Od razu widać starą szkołę modelarstwa, z pędzla chłopaki jadą . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 27 minut temu, barszczo napisał: Od razu widać starą szkołę modelarstwa, z pędzla chłopaki jadą . Bo smugi im niestraszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 28 Grudnia 2024 Share Napisano 28 Grudnia 2024 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 28 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2024 Protoplasta 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 2 Stycznia Autor Share Napisano 2 Stycznia Improwizowany sprzęt lotniskowy. Demontaż silnika z An-2 w Sudanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia (edytowane) To ja też dam fotkę z lotniska polowego ale na Antarktydzie. Jeżeli Kinetic wyda wreszcie tego C-17 w skali 1/72, to można sprawdzić ofertę diecast np. Ixo Models przydatną także przy "innych pracach lotniskowych " Edytowane 6 Stycznia przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 6 Stycznia Autor Share Napisano 6 Stycznia Kolejny pojazd kierowania lotami. Ten sprzęt lotniskowy jest tak fajny, że chętnie bym zebrał kolekcję i poustawiał na półeczce. Chyba trzeba zacząć uczyć się projektowania do druku 3D. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia (edytowane) (fot.Internet) Edytowane 8 Stycznia przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia Zdobyłem coś takiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 12 Stycznia Autor Share Napisano 12 Stycznia Będę monotematyczny. Kolejne dziwadło startowe i nie mam na myśli szybowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia 11 godzin temu, kopernik napisał: Będę monotematyczny Tworzy się ciekawa kolekcja. Ale ten egzemplarz, jak dla mnie numer 1: W dniu 6.01.2025 o 22:37, kopernik napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 13 Stycznia Autor Share Napisano 13 Stycznia CD ... https://azp.com.pl/aktualnosci-a14/mobilne-stanowisko-kierowania-r99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia (edytowane) stawiam na Steyr SC6, jest nawet projekt do wydruku Edytowane 14 Stycznia przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 19 Stycznia Autor Share Napisano 19 Stycznia Jaki samolot taki ciągnik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia A ja wrzucę jednego z najnowszych holowników w naszych jednostkach Piwo dla tego, kto zgadnie co ciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia 29 minut temu, Grzes napisał: A ja wrzucę jednego z najnowszych holowników w naszych jednostkach Piwo dla tego, kto zgadnie co ciąga Fafiki . Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia 5 minut temu, PrzemekW napisał: Fafiki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia (edytowane) to elektryczny wózek SMZ, holownik do transportu bagażu lub czegoś zbliżonego ciężarem tureckiej firmy Özismak /nie znam tej dłuższej wersji/ Edytowane 21 Stycznia przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia @panmopsik dobrze kombinujesz - teraz tylko trzeba zabawić się w skojarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia (edytowane) Turecki dron ? ........ Edytowane 21 Stycznia przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 21 Stycznia Autor Share Napisano 21 Stycznia Holownik lotniczy zasilany sianem i owsem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi