kowal76 Napisano 4 Marca 2023 Share Napisano 4 Marca 2023 Najnowszy zrobiony model. Ła 11 Hobby Boss w skali 1/48. Model malowany farbkami Gunze i bez żadnych dodatków. Oczywiście jak to u mnie parę niedoróbek i błędów jest. Generalnie jednak jestem z niego zadowolony :). 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 4 Marca 2023 Share Napisano 4 Marca 2023 Piękny. Świetna robota. Podoba mi się przejrzystość osłony kabiny, precyzja i czystość z jaką ją zrobiłeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 4 Marca 2023 Autor Share Napisano 4 Marca 2023 Dzięki. Co do szkła, to są tam jednak jakieś skazy, co mnie zawsze irytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Marca 2023 Share Napisano 4 Marca 2023 Bardzo ładny, pobrudzony z wyczuciem bez przesady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 4 Marca 2023 Share Napisano 4 Marca 2023 Mnie też się podoba. Z wyczuciem pomalowany, piękna sylwetka. Są drobne niedociągnięcia ale, moim zdaniem, nie odbierają całości waloru udanego modelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 4 Marca 2023 Share Napisano 4 Marca 2023 Całość wyszła bardzo fajnie. Dobrze ze zrobiłeś tego Chinola, podoba się . I tradycyjnie, co następne ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 4 Marca 2023 Autor Share Napisano 4 Marca 2023 Najgorzej mam jak doklejam drobne części, zawsze coś pójdzie nie tak :(. Generalnie muszę chyba zainwestować nieco w warsztat, a nie robić na kolanie bez odpowiedniego oświetlenia itp. Co następne, jeszcze nie wiem, ale korci mnie Hellcat Edka :). Chociaż teraz na warsztat powinna tradycyjnie trafić jakaś "rura" :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 4 Marca 2023 Share Napisano 4 Marca 2023 6 minut temu, kowal76 napisał: Co następne, jeszcze nie wiem, ale korci mnie Hellcat Edka Świetnie, u mnie czeka od lat Dual Combo w brytolskich barwach. Może się w końcu przełamię . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 4 Marca 2023 Share Napisano 4 Marca 2023 Łaaa. Piękny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 4 Marca 2023 Share Napisano 4 Marca 2023 Sympatyczny model ciekawego samolotu, robi przyjemne wrażenie. Gratuluję. 1 godzinę temu, barszczo napisał: Świetnie, u mnie czeka od lat Dual Combo w brytolskich barwach. Może się w końcu przełamię . Świetnie, odpal jednego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 5 Marca 2023 Share Napisano 5 Marca 2023 Hellcata, Hellcata wybierz Panie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 5 Marca 2023 Share Napisano 5 Marca 2023 Bardzo fajny podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 5 Marca 2023 Autor Share Napisano 5 Marca 2023 Dziękuję za miłe słowa i fajnie że się podoba :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dolarmoneymaker Napisano 17 Marca 2023 Share Napisano 17 Marca 2023 Świetna praca ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi