adize Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Fajnie i czysto jak na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2009 Chciałbym jakiś wash ładny zrobić ale nie wiem czy wyjdzie i na razie będę "na sucho" próbował w planach było także okablowanie, ale z tym też jeszcze pomyśle jak zrobić i w ogóle Jakość fotek nie jest powalająca, to fakt. Były robione wieczorem i światła za bardzo nie mogłem dobrać, a wrzuciłem te najlepsze z tych co zrobiłem heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 No teraz o wiele lepiej xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Wykorzystaj"suchy pędzel" ja tak zrobiłem po raz pierwszy teraz(za namową kolegów z naszego forum) i jestem bardzo zadowolony.Sam zobacz jaki to daje dobry efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 JA z tych fotek prawie nic nie widzę a jeszcze jak jakiś czarny element to już wogle To zalecam koledze rychłe wystrojenie monitora Suchy pędzel zdecydowanie polecić mogę JA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Ja za VW nie przepadam, ale model mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 10 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2009 Witam! Dzisiaj podłubałem trochę przy golfiku i muszę przyznać że mi się podoba to co zdziałałem profeska to to nie jest, ale jak na pierwszy raz to jestem zadowolony z resztą sami ocenicie ;) FOTY Aha no i wczoraj trysnąłem wnętrze podkładem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Zapowiada sie kolego obiecująco zasiadam na widowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 No ładnie ładnie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Witam. Mam pytanie czy będziesz go opuszczał na glebę? bo jak tak to czy ten zderzak nie będzie w tym przeszkadał? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Pomysł okej, wykonanie również nieźle tylko że nie bardzo do tego samochodu, ale obserwuje co z tym dalej zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 10 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2009 Gleby nie będzie przymierzałem na sucho to jeszcze jest z 5mm prześwitu. widziałem podobny zderzak w virtual tuning i wyglądało miodnie i mi się bardzo podobało, no ale to rzecz gustu a o gustach się nie dyskutuje ;) Przedni zderzak chyba zostawię w oryginale bo nie mam ciekawego pomysłu na niego. Teraz jeszcze pomajstruje i poźniej foty wkleję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 A ja sądzę że o gustach w sprawach samochód się rozmawia . Więc lepiej by było jakbyś konsekwentnie zmienił też przedni zderzak, poszukaj coś z ZENDER'a . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 10 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2009 hehe wspólnymi siłami coś zadecydujemy xD biere się i szukam ;) przed chwila skończyłem szpachlować maskę ( zawiasy trzeba było jakoś ukryć xD ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 hehe to skoro masz z tyłu szeroki zdeś i w planach masz przód szeroki to wypadało by dla zachowania linii wstawić jakieś niższe progi nie sądzisz? Osobiście to ja bym zostawił zderzaki w serii i go tylko zglebił ale tak jak powyżej o gustach się nie dyskutuje - wyrażam tylko swoją opinię pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Jak kolego zaszalałeś z tylnym zderzakiem to i z resztą dasz radę Z przodu przydała by się w takim wypadku jakaś ''dokładka'',no i progi też możesz jakoś przerobić,ale żeby nie przesadzić ,dyskretnie te progi jakoś wkomponuj Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 No dyskretne tylko było by dobrze żeby były one mniej więcej opuszcone na równi ze zderzakiem, bo dziwnie to będzie wyglądało jak przód nisko, tył nisko a środek wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 dziwnie to będzie wyglądało jak przód nisko, tył nisko a środek wysoko No trochę dziwnie ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 hehe a tak ogólnie to ja nie jestem za "laminatami" na prawdziwych furkach a Wy? Ale w kwestii wykonania jest fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Alvaro92 Ładnie ci wychodzi ale co do tego zderzaka to jak zrobisz tylko z tył to niezłą buba wyjdzie zrób przedni zderzak i spoilery po bokach i będzie rasowo wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w-w-w-w-w5 Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Witam!Dzisiaj podłubałem trochę przy golfiku i muszę przyznać że mi się podoba to co zdziałałem profeska to to nie jest, ale jak na pierwszy raz to jestem zadowolony z resztą sami ocenicie ;) FOTY Aha no i wczoraj trysnąłem wnętrze podkładem ;) Świetna robota naprawdę zaczyna mi się podobać twoja praca. Powiedz mi czym obniżyłeś tego golfika co to jest to białe że tak niefachowo zapytam ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 w-w-w-w-w5 zapewne jest to polistyren, a i jak kogoś cytujesz to bez fotek bo się dłużej stronka czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Pewno szpachla i polistyren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 11 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2009 dokładnie hehe ;) Polistyren ( 0,25 mm grubości ) i szpachla revela. Tymi rzeczami głównie "buduję" :P no gdzie nie gdzie wkleję jakiś kawałek ze starej karty bankomatowej xD P.S. Przedni zderzak w budowie już co nieco widać ale jeszcze trochę pracy przede mną Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 I teraz jeszcze wypasione końcówki wydechu wykonane nawet ładnie , ale co Wy widzicie w tych tuningowanych zderzakach to ja nie wiem. Czekam na foty co kolega wymyśli z przodem i progami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi