ArtDeco Napisano 22 Kwietnia 2023 Share Napisano 22 Kwietnia 2023 „Polarna dynia” czyli Cessna 185 Skywagon ukończona. Model powstawał na zasadzie krok do przodu dwa do tyłu. Malowanie oraz zmywanie farby, klejenie, odpadanie i znowu składanie do kupy.... Oglądających tę mini galerię proszę o to, aby pamiętali, że jest to mój pierwszy model 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 22 Kwietnia 2023 Share Napisano 22 Kwietnia 2023 Brawo. Nie każdy w pierwszym modelu robi antenki. Podglądaj warsztaty kolegów co robią latające skrzynki na jabłka i kilku innych forumowych magików. Wkrótce do nich dołączysz. Tego Ci życzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano 22 Kwietnia 2023 Share Napisano 22 Kwietnia 2023 Brawo, ładnie wyszedł Ja bym przygasił opony, bo świecą się za bardzo. I czy ta szyba nie powinna być dzielona na pół ( pomarańczowy pasek przez środek)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtDeco Napisano 22 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2023 13 minut temu, DamianPoltorak napisał: I czy ta szyba nie powinna być dzielona na pół ( pomarańczowy pasek przez środek)? Masz rację, przegapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 22 Kwietnia 2023 Share Napisano 22 Kwietnia 2023 Jak na pierwszy model, to naprawdę całkiem nieźle, poprawić tylko to, co koledzy powyżej napisali i będzie komplet Zdjęcia też dają radę, choć przydałoby się trochę kontrast podkręcić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 22 Kwietnia 2023 Share Napisano 22 Kwietnia 2023 Mnie się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 23 Kwietnia 2023 Share Napisano 23 Kwietnia 2023 Mnie też. Szczególnie, że model po przejściach jest. No i ta chmiczno-produktowa ekwilibrystyka w aerografie podana z finezją i nutką autoironii - bezcenne. Za wyjście obronną ręką z tego galimatiasu - dodatkowo czapa z łba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Kwietnia 2023 Share Napisano 23 Kwietnia 2023 Mnie również się podoba. Jak na pierwszy model i do tego po przejściach to wyszedł super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 24 Kwietnia 2023 Share Napisano 24 Kwietnia 2023 Jak na pierwszy model to wielkie Zestaw to taki trochę toporkiem w ziemniaku rzezany, ale do odważnych świat należy. Ja swoją będę dłubać jako polską sanitarkę "Danusię", a i na kilka innych mam pomysły Cześka wygląda prześwietnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi