Czes Napisano 26 Kwietnia 2023 Share Napisano 26 Kwietnia 2023 Witam. Przedstawiam ukończony model zdobycznego czołgu T-34/85. Model wykonany prosto z pudełka. Nic nie przerabiałem więc może brakować widoku opadających gąsek i kół podczas przejazdu przez okopy. Malowanie 3 tonowy kamuflaż farby(Mig) Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 26 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 26 Kwietnia 2023 Share Napisano 26 Kwietnia 2023 Jest bardzo ładny, ale z dwojga złego wolałbym jednak z gwiazdą ten wóz niż z krzyżem... Tak jak piszesz, zawieszenie by musiało tutaj mocniej popracować... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 26 Kwietnia 2023 Share Napisano 26 Kwietnia 2023 Bardzo ładny malarsko, ślady eksploatacji zmalowane z dużym wyczuciem względem skali modelu. Doceniam, bo mi nigdy w tej skali to nie wychodziło. Biją po oczach grube uchwyty i te szpary w przedniej części wieży po obu stronach jarzma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 27 Kwietnia 2023 Share Napisano 27 Kwietnia 2023 Fajnie styrany, podoba mi się. Z tym zawieszeniem to chyba powinien bardziej opaść na mój gust. No i krzyż to nie moja bajka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 27 Kwietnia 2023 Share Napisano 27 Kwietnia 2023 Mi się podoba. Jeszcze bardziej by mi się podobał z polskim orzełkiem. Krzyże to również zdecydowanie nie moja bajka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 28 Kwietnia 2023 Share Napisano 28 Kwietnia 2023 Podoba mi się tylko nazwa nie ta powinno być panzerkampfwagen 747 (r) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 29 Kwietnia 2023 Share Napisano 29 Kwietnia 2023 Szkoda talentu na tę skalę, rewelacyjnie wykonany. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_X Napisano 30 Kwietnia 2023 Share Napisano 30 Kwietnia 2023 Bardzo fajny model. Tym bardziej, że 1:72 i że prosto z pudła. Tak się zastanawiam, czy 5 DPanc SS miała T-34. Wiem, że Totenkopf zdobył co najmniej jeden pod Warszawą w 1944 r. Ale nawet jak jest Panzer-fiction, to nie zmienia ani tyci faktu, że bardzo udany model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi