Bikernytzu Napisano 2 Maja 2023 Share Napisano 2 Maja 2023 (edytowane) Udało sie ukończyć projekt który przestał na półce kilka miesięcy jak nie lat, mianowicie: Kamow ka-50sz , biura konstrukcyjnego Kamova o nr.V80-08 . Prototyp zaprezentowany podczas MAKS 99 , Żukowski , sierpień 1999r. Wyposażony w głowice optoelektryczna SAMSHEET-50 na dolnej czesci nosa (poprzednia wersja na górnej części nosa która okazała się przeszkadzać pilotowi podczas lotu ), system SHKVAL zamontowano na górnej części. Z kolei Model wyszedł mi tak: Edytowane 2 Maja 2023 przez Bikernytzu 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Maja 2023 Share Napisano 2 Maja 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Maja 2023 Share Napisano 2 Maja 2023 42 minuty temu, Bikernytzu napisał: Kamov ka-50sh Po naszemu jest to Kamow Ka-50Sz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 2 Maja 2023 Autor Share Napisano 2 Maja 2023 15 minut temu, Grzes napisał: Po naszemu jest to Kamow Ka-50Sz Się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 2 Maja 2023 Share Napisano 2 Maja 2023 Ładne to to... Przecudnej urody Bardzo lubię to kamo ... Choć nakląłem się na nie swego czasu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Maja 2023 Share Napisano 2 Maja 2023 Ładnie zmalowany, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 3 Maja 2023 Share Napisano 3 Maja 2023 Podoba sie Ładnie zmalowane kamo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Maja 2023 Share Napisano 3 Maja 2023 (edytowane) Piękny. Kamuflaż robi wrażenie i na oryginale i na modelu. Bez gwiazdek wygląda jakoś lepiej. Edytowane 4 Maja 2023 przez Endrju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Maja 2023 Share Napisano 3 Maja 2023 Mnie również się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 4 Maja 2023 Share Napisano 4 Maja 2023 Dałeś czadu z tymi śmigłowcami od Zvezdy. Wszystkie bardzo fajne jednak ten robi na mnie największe wrażenie. Zapewne przez kamuflaż, który nie dość że najtrudniejszy do wykonania to w rezultacie najbardziej efektowny A jaki od razu ruch się zrobił po tej części forum 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 4 Maja 2023 Share Napisano 4 Maja 2023 I o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi