p_bladek Posted May 3 Share Posted May 3 (edited) Witajcie ponownie :). Docelowe malowanie USS NIMITZ VA-82 z rejsu wraz z VF-84 Jolly Rogers. Pamiętacie "Final Coutdown - splash the zeros" Udrożniłem nawiewy i kratki wentylacyjne, dopasowałem kokpit Airesa, Wyszpachlowałem łączenia połówek wlotu i pomalowałen odcieniem interrior green elementy do których nie bedzie dostepu po połączeniu połówek kadłuba. Edited May 7 by p_bladek 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy0007 Posted May 3 Share Posted May 3 Zaglądam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted May 3 Share Posted May 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_OldMan_ Posted May 4 Share Posted May 4 Czyj to zestaw i skala ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted May 4 Share Posted May 4 Ciekawy i rzadki ptaszek. Przy okazji jakichś zmian popraw w tytule nazwę samolotu bo chyba chochlik zadziałał. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_bladek Posted May 7 Author Share Posted May 7 (edited) W dniu 4.05.2023 o 16:39, Endrju napisał: Ciekawy i rzadki ptaszek. Przy okazji jakichś zmian popraw w tytule nazwę samolotu bo chyba chochlik zadziałał. Nie wiem w którym miejscu ten chochli Lecimy dalej z tematem. Pomalowałem kokpit i spasowałem z całością. Pomalowałem i wykończyłem fotel wraz z panelem instrumentów pokładowych. Wykończyłem luki elektroniki. Całość Złożyłem do kupy i pozbawiłem model steru kierunku. Edited May 7 by p_bladek 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_OldMan_ Posted May 7 Share Posted May 7 5 godzin temu, p_bladek napisał: Nie wiem w którym miejscu ten chochlik MARAUDERS 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted May 7 Share Posted May 7 Podglądam, bardzo ładnie to wszystko się prezentuje . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_bladek Posted May 7 Author Share Posted May 7 4 godziny temu, _OldMan_ napisał: MARAUDERS Rzeczywiście, zjadłem literke w nazwie dywizjonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_bladek Posted May 10 Author Share Posted May 10 Dalsze prace, trochę drobnicy i blaszki. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_bladek Posted May 14 Author Share Posted May 14 Skrzydła na miejscu, wprowadziłem troche modyfikacji by model wygladał atrakcyjniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_bladek Posted May 18 Author Share Posted May 18 (edited) Aktualizacja. Przerobiłem mocowanie haka katapulty. Model dostał też nowe kolory. Wlot wygląda chyba dobrze. Dostał mi sie tam tylko włos, który z reszta widać na zdjęciach. W kolejnym etapie naniosłem przebarwienia powierzchni i touchupsy. Edited May 18 by p_bladek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts