p_bladek Napisano 3 Maja 2023 Share Napisano 3 Maja 2023 (edytowane) Witajcie ponownie :). Docelowe malowanie USS NIMITZ VA-82 z rejsu wraz z VF-84 Jolly Rogers. Pamiętacie "Final Coutdown - splash the zeros" Udrożniłem nawiewy i kratki wentylacyjne, dopasowałem kokpit Airesa, Wyszpachlowałem łączenia połówek wlotu i pomalowałen odcieniem interrior green elementy do których nie bedzie dostepu po połączeniu połówek kadłuba. Edytowane 7 Maja 2023 przez p_bladek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 3 Maja 2023 Share Napisano 3 Maja 2023 Zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Maja 2023 Share Napisano 3 Maja 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 4 Maja 2023 Share Napisano 4 Maja 2023 Czyj to zestaw i skala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 4 Maja 2023 Share Napisano 4 Maja 2023 Ciekawy i rzadki ptaszek. Przy okazji jakichś zmian popraw w tytule nazwę samolotu bo chyba chochlik zadziałał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 7 Maja 2023 Autor Share Napisano 7 Maja 2023 (edytowane) W dniu 4.05.2023 o 16:39, Endrju napisał: Ciekawy i rzadki ptaszek. Przy okazji jakichś zmian popraw w tytule nazwę samolotu bo chyba chochlik zadziałał. Nie wiem w którym miejscu ten chochli Lecimy dalej z tematem. Pomalowałem kokpit i spasowałem z całością. Pomalowałem i wykończyłem fotel wraz z panelem instrumentów pokładowych. Wykończyłem luki elektroniki. Całość Złożyłem do kupy i pozbawiłem model steru kierunku. Edytowane 7 Maja 2023 przez p_bladek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 7 Maja 2023 Share Napisano 7 Maja 2023 5 godzin temu, p_bladek napisał: Nie wiem w którym miejscu ten chochlik MARAUDERS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 7 Maja 2023 Share Napisano 7 Maja 2023 Podglądam, bardzo ładnie to wszystko się prezentuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 7 Maja 2023 Autor Share Napisano 7 Maja 2023 4 godziny temu, _OldMan_ napisał: MARAUDERS Rzeczywiście, zjadłem literke w nazwie dywizjonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 10 Maja 2023 Autor Share Napisano 10 Maja 2023 Dalsze prace, trochę drobnicy i blaszki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 14 Maja 2023 Autor Share Napisano 14 Maja 2023 Skrzydła na miejscu, wprowadziłem troche modyfikacji by model wygladał atrakcyjniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 18 Maja 2023 Autor Share Napisano 18 Maja 2023 (edytowane) Aktualizacja. Przerobiłem mocowanie haka katapulty. Model dostał też nowe kolory. Wlot wygląda chyba dobrze. Dostał mi sie tam tylko włos, który z reszta widać na zdjęciach. W kolejnym etapie naniosłem przebarwienia powierzchni i touchupsy. Edytowane 18 Maja 2023 przez p_bladek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi