Xmen Napisano 9 Maja 2023 Share Napisano 9 Maja 2023 Po paru nawet udanych modelach przyszła pora na paździerz. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 9 Maja 2023 Share Napisano 9 Maja 2023 Całkiem spoko paździerz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 9 Maja 2023 Share Napisano 9 Maja 2023 Ale dla czego pazdzierz? Całkiem spoko wyszedł (choć podwozie chyba trochę zgubiło pożądaną geometrię, za szeroko i tyć za bardzo do przodu, wyszło bardziej jak w 109tce) Wziąłeś na warsztat kultowego arcyklasyka, jeśli dobrze pamiętam to od tego Spita z malowaniem DWoK zaczęła się epoka tzw nowych modeli Airfixa, któż go nie zanabył i nierzadko nawet ukleił pozdrawiam ww 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Maja 2023 Share Napisano 9 Maja 2023 Zrobiony całkiem dobrze, podwozie mała poprawka. Gorzej że z kalkami coś się na bokach podziało, ale całość . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 9 Maja 2023 Autor Share Napisano 9 Maja 2023 2 godziny temu, barszczo napisał: Gorzej że z kalkami coś się na bokach podziało Jakaś mała podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Maja 2023 Share Napisano 9 Maja 2023 15 minut temu, Xmen napisał: Jakaś mała podpowiedź. Generalnie drobiazg. Po lewej stronie pod kabiną, litery DW na modelu uciekają dość mocno dół, a były namalowane w miarę równolegle do linii kokpitu. Tutaj wyglądają jakby nieco uciekały: Na tym zdjęciu z innej perspektywy widać że jest nieco inaczej: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 9 Maja 2023 Share Napisano 9 Maja 2023 (edytowane) barszczo -> Że duże? Że krzywo? Nic z tych rzeczy, ten typ tak miał: Edytowane 9 Maja 2023 przez wuwumaster Ok widzę że pisaliśmy w tym samym czasie 😉 ale generalnie chodzi o to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 9 Maja 2023 Autor Share Napisano 9 Maja 2023 Dzięki. Prawdę mówiąc robiłem według instrukcji Airfixa.Nie szukałem zdjęć tego samolotu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 10 Maja 2023 Share Napisano 10 Maja 2023 Bardzo ładny Spitfajer ja swojego dawno temu skleiłem w malowaniu z biało-czarnym spodem. Gdyby nie monstrualnej głębokości linie podziału, ten Airfix byłby naprawdę przyjemny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Maja 2023 Autor Share Napisano 10 Maja 2023 Dziękuję za komentarze i polubienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi