Panzer Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Kolejny model z mojej kolekcji. Czołg pływający/rozpoznawczy PT-76B z batalionu rozpoznawczego 20 Dywizji Pancernej na przełomie lat 60/70. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Malowanie i brudzenie bardzo mi się podoba, takie fajne subtelne Jedynie co, to hamulec wylotowy mógłbyś przykopcić i nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Fajnie zrobiony. Jaka firma i skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Bardzo ładny! Z niczym nie przesadziłeś tj. brudzenie, obicia itp. Ten model strasznie mi się podoba, i ma super wykonanie! Chyba jedyny pojazd z nowoczesnej pancerki, który mi się spodobał (oczywiście po Abramsie, Merkavie i jakimś Leopardzie). PS: Na czwartym zdjęciu widać, że kalki są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 27 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Fajnie zrobiony. Jaka firma i skala? Skala 1:35 a firma Trumpeter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 spoko jest Jak się go sklejało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 27 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Co do sklejania to w zasadzie bez większych problemów. Natomiast gąski musiałem uzupełnić trakami od ZSU- 23-4 albowiem mi zabrakło w zestawie PT. Możliwe że coś poknociłem ale się udało. Co do samego Trumpetera to muszę powiedzieć, że skośnoocy robią niesłychane postępy w dokładności. Suma sumarum polecam ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 piękny Ale klimatu polskiego PT nadałby mu jeszcze WKM na wieży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 27 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Podobno ma być wersja " czysto polska " właśnie z wkm-em DSzK. Pierwotnie próbowałem dodać mu wkm ale nie chciałem za bardzo mieszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Modelik zacny Mi w szczególności spodobał się subtelny, nieprzesadzony wash i kurzenie. Sokół - czekamy na Twojego słupskiego PT ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Zawsze powiadam - dobre co polskie!!! Super modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 no jak prawdziwy,swietny odcien zielonego,badzo realistyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Świetny model Gratki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 27 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Dzięki za ocenę niebawem zamieszczę coś nowego rodem z naszego kraju. Pozdrawiam wszystkich maniaków plastikowego złomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 piękny Ale klimatu polskiego PT nadałby mu jeszcze WKM na wieży... i odpowiedniejszy kolor Co nie zmienia faktu, że model ładnie zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 ... Sokół - czekamy na Twojego słupskiego PT ;) Oj Artur, doczekasz się Zima idzie, to go skończę, w piątek na klubie mogę kompletną wieżę pokazać Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Zima idzie, to go skończę... Jeszcze w międzyczasie jest jesień ;) A tak na serio - czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafisz Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Bardzo ładny model i te brudzenie jest super [nie przesadzone ] P.S. To mój pierwszy post, więc chciałem wszystkich pozdrowić, bardzo mi się podoba to forum, mam nadzieje że ja kiedyś też się pochwale jakimś model, ale nie prędko bo się jeszcze uczę sklejać a właściwie malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi