stakov Napisano 10 Września 2023 Autor Share Napisano 10 Września 2023 Pierwsze wydruki, najpierw miał być wydrukowany kadłub ale postanowiłem jeszcze go udoskonalić dodając kilka szczegółów. Na chwilę obecną wydrukowane są koła, zawieszenie i kilka innych elementów. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 10 Września 2023 Share Napisano 10 Września 2023 Brawo!!!! Jest moc w projekcie Ptasi. Dopływamy do brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 24 Września 2023 Autor Share Napisano 24 Września 2023 Projekt skończony, pozostały tylko wydruki. Na fotkach zamieszczam wydrukowany główny element modelu czyli kadłub. Po wydrukowaniu kolejnych części będą one sukcesywnie ze sobą klejone aż do zakończenia warsztatu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 24 Września 2023 Autor Share Napisano 24 Września 2023 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 24 Września 2023 Share Napisano 24 Września 2023 Panie!!!!! To normalnie szaleństwo!!!!!! Super detal-powala jakość szczegółu i wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 9 Października 2023 Autor Share Napisano 9 Października 2023 Projekt skończony, drukuję kolejne elementy i zaczynam sklejać. Na fotkach poniżej zademonstrowałem jak to będzie wyglądało, nie dodałem tylko prawej strony zawieszenia i kół. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 9 Października 2023 Autor Share Napisano 9 Października 2023 Projekt skończony, drukuję kolejne elementy i zaczynam sklejać. Na fotkach poniżej zademonstrowałem jak to będzie wyglądało, nie dodałem tylko prawej strony zawieszenia i kół. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 9 Października 2023 Share Napisano 9 Października 2023 Takiego projektu to jeszcze to forum nie widziało. Brawo za pomysł i nakład pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz13 Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 Czy będzie można kupić ten model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 Czekam na finalny model nr 001 szacun za projekt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 5 Listopada 2023 Autor Share Napisano 5 Listopada 2023 Klejenie na ukończeniu, pozostało wkleić stery, gąsienice, ramki okien i oczywiście okna tylko nie mam jak na razie pomysłu z czego je wykonać czy z grubszej folii czy z plexi, najcieńszą jaką znalazłem to 1 mm. Jeszcze tylko doszlifować ślady po podporach druku i malowanko. kalkomanie będą drobione na zamówienie pod konkretny sprzęt. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 5 Listopada 2023 Share Napisano 5 Listopada 2023 Ale wóz wyszedł z tego PTS-a. Jak się pomaluje to dopiero będzie efekt!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 5 Listopada 2023 Share Napisano 5 Listopada 2023 Arcyciekawy projekt, i wykonanie! Będzie przewozil coś na pokładzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 5 Listopada 2023 Share Napisano 5 Listopada 2023 28 minut temu, kryspacz napisał: Arcyciekawy projekt, i wykonanie! Będzie przewozil coś na pokładzie? Ja planuję umieścić na pace PTS-a -Stara z ZU-23-2 czyli zestaw przeciwlotniczy Hibneryt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 5 Listopada 2023 Super Moderator Share Napisano 5 Listopada 2023 Ja kupuje Polycarbonate Plastic Sheet Lexan Film 8010MC 0.25 mm Ebay uk ale pewnie w Pl też dostaniesz, zabezpieczony folią z dwóch stron idealnie przeźroczysty. Edit poprawiłem foto bo weszła miniaturka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 5 Listopada 2023 Autor Share Napisano 5 Listopada 2023 1 godzinę temu, kryspacz napisał: Arcyciekawy projekt, i wykonanie! Będzie przewozil coś na pokładzie? Będzie można dorzucić na pakę mój drugi projekt tak jak na foto. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 5 Listopada 2023 Autor Share Napisano 5 Listopada 2023 Godzinę temu, robertmodelarz napisał: Ja planuję umieścić na pace PTS-a -Stara z ZU-23-2 czyli zestaw przeciwlotniczy Hibneryt. Robert, kusisz mnie aby do projektu Stara266 w pierwszej kolejności dorzucić pakę w wersji Omega czyli pod budowę Hibneryta. a pakę w zwykłej wersji odłożyć późniejszy termin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 5 Listopada 2023 Autor Share Napisano 5 Listopada 2023 48 minut temu, Greif napisał: Ja kupuje Polycarbonate Plastic Sheet Lexan Film 8010MC 0.25 mm Ebay uk ale pewnie w Pl też dostaniesz, zabezpieczony folią z dwóch stron idealnie przeźroczysty. Dzięki za podpowiedź, grubość idealna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 5 Listopada 2023 Autor Share Napisano 5 Listopada 2023 Stery już na miejscu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 5 Listopada 2023 Autor Share Napisano 5 Listopada 2023 Będzie też opcja ze złożonym falochronem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 10 Listopada 2023 Share Napisano 10 Listopada 2023 No coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 10 Listopada 2023 Share Napisano 10 Listopada 2023 A jak pomalować wnętrze kabiny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 11 Listopada 2023 Autor Share Napisano 11 Listopada 2023 20 godzin temu, martinello napisał: A jak pomalować wnętrze kabiny ? Tył kabiny jest doklejany więc dostęp będzie, patrz fotka. Można też prysnąć aerografem co nieco przez otwory okienne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 11 Listopada 2023 Share Napisano 11 Listopada 2023 Ale najwygodniejsze to nie jest, jak mi się wydaje. Masz możliwość zmiany projektu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 14 Listopada 2023 Share Napisano 14 Listopada 2023 Może być problematycznie z kabiną ale pewnie damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi