Sebastian76 Napisano 6 Stycznia Autor Share Napisano 6 Stycznia No to jestem po olejach. Zacząłem nanosić jakieś tam delikatne ślady eksploatacyjne, brudu i małych obić. Jeśli chodzi o brudzenie, to myślę, że nie będę przekraczał takiego levelu. Koła jeszcze nie brudzone. Zastanawiam się ciągle nad rodzajem podstawki - wiec póki co się wstrzymuję. Myślę, że przyszedł czas na gąsienice. Potem montaż na stałe ekranów i praca z nimi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano Niedziela o 18:46 Autor Share Napisano Niedziela o 18:46 Weekend wystarczył, aby zamknąć temat gąsienic. Tym razem postawiłem na mało zużyte ponieważ cały pojazd traktuje jako w miarę świeży z umiarkowanymi śladami jego frontowej. bytności. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi