damien77 Napisano 30 Lipca 2023 Share Napisano 30 Lipca 2023 (edytowane) Witam. Po latach przerwy w hobby postanowiłem wrócić do pedzlowania. Oceniajcie ,krytykujcie , jestem ciekaw waszych opinii .Pozdrawiam . Figurka wielkości 75mm. Musiałem jeszcze raz edytować zdjęcia , ogólnie są słabej jakości a nie mam porządnego programu aby oddal detale ,światła,nasycenie itp. nie mówiąc już o stracie jakości zdjęcia . Edytowane 31 Lipca 2023 przez damien77 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 30 Lipca 2023 Share Napisano 30 Lipca 2023 (edytowane) Mi te zdjęcia wystarczą do oceny .Figurka świetna.Podstawka również. Edytowane 30 Lipca 2023 przez push-up78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 1 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2023 Dziękuję , dodałem jeszcze jedno zdjęcie na którym trochę lepiej widać światła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 1 Sierpnia 2023 Share Napisano 1 Sierpnia 2023 Figurka bardzo ładnie wycieniowana, świetna podstawka idealnie domyka całość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 1 Sierpnia 2023 Share Napisano 1 Sierpnia 2023 Niesamowite to jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 2 Sierpnia 2023 Share Napisano 2 Sierpnia 2023 "Po latach przerwy "... Kurczę, chyba też sobie zrobię przerwę, jak są takie efekty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Sierpnia 2023 Share Napisano 2 Sierpnia 2023 W dniu 30.07.2023 o 13:51, damien77 napisał: Oceniajcie ,krytykujcie , jestem ciekaw waszych opinii świetne są bardzo chętnie zobaczymy jeszcze jakieś Twoje wyroby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 4 Sierpnia 2023 Share Napisano 4 Sierpnia 2023 Bardzo ładnie pomalowana, spódnica robi wielkie wrażenie. Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi