Marek K Napisano 4 Sierpnia 2023 Share Napisano 4 Sierpnia 2023 (edytowane) Czas między konkursami na modelarstwie z pasją przeznaczyłem na niedokończone historie. Wybor padł na edkową 110 i tak to wyszło. Edytowane 4 Sierpnia 2023 przez Marek K 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 4 Sierpnia 2023 Share Napisano 4 Sierpnia 2023 Fajny, podoba się może troszkę za bardzo błyszczy w tym oświetleniu ale i tak jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 4 Sierpnia 2023 Share Napisano 4 Sierpnia 2023 Spód fajniejszy Zastanawiam się nad kupnem tego edka, jak się toto lepi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 4 Sierpnia 2023 Share Napisano 4 Sierpnia 2023 Pozwolę sobie odpowiedzieć, choć nie do mnie pytanie: tak sobie. Zrobiłem dwa edkowce i największy problem jest u nich z gondolami. A jeszcze inny „problem” jest z tym, że edek ma ich najwięcej wersji w swojej ofercie, więc dużego wyboru nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 4 Sierpnia 2023 Share Napisano 4 Sierpnia 2023 Bardzo ładny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 4 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2023 Godzinę temu, Thalgonis napisał: Pozwolę sobie odpowiedzieć, choć nie do mnie pytanie: tak sobie. Zrobiłem dwa edkowce i największy problem jest u nich z gondolami. A jeszcze inny „problem” jest z tym, że edek ma ich najwięcej wersji w swojej ofercie, więc dużego wyboru nie ma Moja budowa trochę trwała, mało tego kupiłem go ze sklejonym kadłubem. Między czasie połamały mi się i pogubiły części i tylko dzięki dobrej woli sklepu Eduarda ( dosłali ramkę) mogłem go skończyć. Ten wybor modeli to mieszanie częściami w zależności od wersji ( inne skrzydła , kadłub i silniki) nie pomaga w spasowaniu . Więc nie polecam jako 1 model, ale przy odrobinie cierpliwości da się go ogarnąć. Bf-110 w wersji D i E robi Dragon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 6 Sierpnia 2023 Share Napisano 6 Sierpnia 2023 Malowanie bardzo mi się podoba. Czysta i porządnie wykonana praca. Świetny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 6 Sierpnia 2023 Share Napisano 6 Sierpnia 2023 Bardzo fajnie zrobiony, a dodatkowo podoba mi się w tym kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi