Thalgonis Napisano 14 Września 2023 Share Napisano 14 Września 2023 Ciałko, chyba najładniejszy samolocik IIWW Stare Kino :-) 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 14 Września 2023 Share Napisano 14 Września 2023 3 minuty temu, Thalgonis napisał: najładniejszy samolocik IIWW Zgadzam się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 14 Września 2023 Share Napisano 14 Września 2023 13 minut temu, Thalgonis napisał: chyba najładniejszy samolocik IIWW To „chyba” ma tutaj kluczowe znaczenie Ale model fajny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano 14 Września 2023 Share Napisano 14 Września 2023 Pięknie wyszedł i bardzo mi się podoba. Dół wyszedł trochę gorzej niż góra. Kilka uwag do spodu - nie podobają mi się brudzenie przy wylocie łusek na spodzie., wygląda jak jakiś zaciek oleju. - to kropkowanie na spodzie, wygląda jakbyś rozpryskał to z pędzla, trochę za duża skala tego efektu - na lewej lotce od spodu masz ślad po jakimś odkurzu? Podsumowując, jestem na TAK. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 Września 2023 Share Napisano 14 Września 2023 Jeden z ładniejszych na pewno. Podwozie ciut poprawić i będzie ok . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 14 Września 2023 Autor Share Napisano 14 Września 2023 7 minut temu, DamianPoltorak napisał: Pięknie wyszedł i bardzo mi się podoba. Dół wyszedł trochę gorzej niż góra. Kilka uwag do spodu - nie podobają mi się brudzenie przy wylocie łusek na spodzie., wygląda jak jakiś zaciek oleju. - to kropkowanie na spodzie, wygląda jakbyś rozpryskał to z pędzla, trochę za duża skala tego efektu - na lewej lotce od spodu masz ślad po jakimś odkurzu? Podsumowując, jestem na TAK. Lewa lotka: tak, to odkurz. Miałem poprawić, ale... Wiadomo, akord, następne w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 14 Września 2023 Share Napisano 14 Września 2023 Może wróć do jakości a nie ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 14 Września 2023 Share Napisano 14 Września 2023 2 godziny temu, DamianPoltorak napisał: Pięknie wyszedł i bardzo mi się podoba. Dół wyszedł trochę gorzej niż góra. Z opiniami się nie dyskutuje ale drugie zdanie nieco wyjaśnia - podwozie jest skopane po całości, słabe anteny i krzywy krzyż na kadłubie też nie pomagają... 18 minut temu, Adamo722 napisał: Może wróć do jakości a nie ilości Przychylam się do sugestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 14 Września 2023 Autor Share Napisano 14 Września 2023 OK. Jednak zostanę przy akordzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 14 Września 2023 Share Napisano 14 Września 2023 Mroczny, ZŁY i brudny. Jest w moim guście. Brakuje rozbryzgów z opon na skrzydłach do kompletu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi