makinen Napisano 1 Października 2023 Share Napisano 1 Października 2023 Jedenasty GROM na półce. Zmodyfikowana wersja M1025 tym razem z pełnym bagażnikiem bez jedno wycinania do wariantu dumvee. cala gromadka poniżej 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 1 Października 2023 Share Napisano 1 Października 2023 Piotrek pancerze ASK robisz od podstaw ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 1 Października 2023 Share Napisano 1 Października 2023 24 minuty temu, Bartosz Ciesielski napisał: Piotrek pancerze ASK robisz od podstaw ????? Mi wygląda na blachę Eduarda... ciekawe ile Piotrek ich jeszcze ma, bo od dawna nie ma ich w sprzedaży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Października 2023 Autor Share Napisano 1 Października 2023 To Eduard. Na rynku już dawno nie ma. Ja już zapas wyczerpałem, ale w ostateczności mam jeden model ewentualnie do zbudowania. Kolega ma mi zrobić 3D, ale patrząc na inne rzeczy, to chyba nigdy tego nie wyprodukuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Października 2023 Share Napisano 1 Października 2023 Głośnik prawie taki sam, jak w Komendzie Głównej Policji- nawet podobnie zakurzony: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Października 2023 Autor Share Napisano 1 Października 2023 A tu 1:1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 4 Października 2023 Share Napisano 4 Października 2023 Jak zwykle ciekawy! Masz w planach wszystkie wozy jednostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Października 2023 Autor Share Napisano 4 Października 2023 (edytowane) 16 minut temu, kryspacz napisał: Jak zwykle ciekawy! Masz w planach wszystkie wozy jednostki? Mam 11 gotowych i 3 kolejne humvee na tapecie. Do tego M-ATV. Sa jeszcze fajne Mercedesy. HMMWV i Ford z rampą. Jest co robić. Wersja GMV M1165 jest w trzech wariantach kolorystycznych z czterema wariantami uzbrojenia wieży. Afganistanu już robić nie będę w wersji, którą Ty tez wyprodukowales. Są jeszcze 2 pojazdy z wczesnego Iraku, które kiedyś może…. Edytowane 4 Października 2023 przez makinen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Października 2023 Share Napisano 30 Października 2023 Piękny model. Gromadka chyba się dobrze zamaskowała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 30 Października 2023 Share Napisano 30 Października 2023 11 minut temu, Endrju napisał: Gromadka chyba się dobrze zamaskowała . Jesteśmy ciapy i nie widzimy. A to w końcu GROM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Października 2023 Share Napisano 30 Października 2023 1 godzinę temu, zaruk napisał: Jesteśmy ciapy i nie widzimy. A to w końcu GROM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi