Endrju Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia Świetny model. Podstawka też mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia Zarąbiście się prezentuje na tej podstawce. Z przodu dużo niezagospodarowanego terenu, to będzie efekt wystrzału czy jakieś figurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia Podstawka SZTOS!!! To jest to, co cholernie mi się podoba i równie cholernie nie potrafię takiej zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 6 Stycznia Autor Share Napisano 6 Stycznia (edytowane) 7 godzin temu, TAW napisał: Z przodu dużo niezagospodarowanego terenu, to będzie efekt wystrzału czy jakieś figurki? Będzie wystrzał 7 godzin temu, makinen napisał: Podstawka SZTOS!!! To jest to, co cholernie mi się podoba i równie cholernie nie potrafię takiej zrobić. W sumie żadna wielka sztuka - najpierw trochę cięcia pianki, w miejscu gdzie będzie model masa modelarska (z Action :P) żeby odcisnąć ślady, chociaż w sumie można obejść się bez niej. Na to nakładasz mieszankę ziemi lub piasku z odrobiną wody i klejem a'la Wikol (Tacky Glue z Action :P), można dosypać pigmentu jeśli chcesz konkretny kolor a nie masz ochoty malować później, a potem układanie kamyczków (z Action :P), najpierw największe, koło nich mniejsze, a potem losowo tu i tam najmniejsze. I to tyle. Podstawki w takim "kamienistym" stylu nigdy wcześniej nie robiłem, to moja pierwsza więc jak widać każdy podoła Edytowane 6 Stycznia przez halset 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia W dniu 4.12.2023 o 21:22, halset napisał: Chmurka podejście pierwsze, nieudane Jutro może podejście drugie. to z jakiejś waty uformowałeś na lakierze do włosów ? bardzo mi się to podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia Podstawka fajniejsza od modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 8 Stycznia Autor Share Napisano 8 Stycznia W dniu 6.01.2024 o 23:06, M.A.V. napisał: to z jakiejś waty uformowałeś na lakierze do włosów ? Tak jest. Póki co były jeszcze 3 podejścia, zostało jedno finalne Model wklejony, został wystrzał i chyba fajrant. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia podstawka rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia Całość ładnie trzyma się kupy- kamienista pustynia robi robotę. Scenka pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi