Grzes Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia 6 minut temu, kopernik napisał: PZL M-20 Mewa Świetnie, niech czyni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia 21 godzin temu, kopernik napisał: Jaki wpływ na prezentację całkowicie swojego projektu ma niezakręcony aceton ? a to jakąś dekadę temu doczekało się nawet wymownego wyjaśnienia i solidnego opracowania: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia Dobrze, że kliknąłem w artykuł, bo już się przestraszyłem, że jedynym słusznym tłem do fotografowania modeli jest schabowy na drewnianej podstawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia (edytowane) W dniu 10.04.2024 o 22:39, kopernik napisał: Gotowy model, 1:32. Terminy realizacji zamówień faktycznie, wydłużają się. Moce przerobowe nie są chyba gotowe na taką ilość zamówień. Więcej zdjęć modelu na str projektanta/producenta ( zamieszczone pochodzi z tego źródła ) Edytowane 12 Kwietnia przez Sławekb Gdzie tą stronę znajdę...projektanta/producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 12 Kwietnia Autor Share Napisano 12 Kwietnia 17 minut temu, Sławekb napisał: ja korzystam z https://www.facebook.com/groups/1439713163102113. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia Aaaa dzięki...są fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 25 Kwietnia Autor Share Napisano 25 Kwietnia Autor projektu udostępnił aktualny stan prac nad Mewą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia W dniu 12.04.2024 o 20:18, KFS-miniatures napisał: a to jakąś dekadę temu doczekało się nawet wymownego wyjaśnienia i solidnego opracowania: A w jakiej skali ten schabowy, jeśli można spytać? Tak pytam, bo jak ostatnio sklejałem schabowego, to wyszedł w zasadzie czarny, a w takim kamuflażu występują bardzo rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia Godzinę temu, kopernik napisał: aktualny stan prac nad Mewą No ciekaw jestem jak to wyjdzie finalnie. Będzie 1:72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 26 Kwietnia Autor Share Napisano 26 Kwietnia 21 godzin temu, Kolekcjoner WP napisał: A w jakiej skali ten schabowy, jeśli można spytać? Tak pytam, bo jak ostatnio sklejałem schabowego, to wyszedł w zasadzie czarny, a w takim kamuflażu występują bardzo rzadko. 21 godzin temu, Grzes napisał: No ciekaw jestem jak to wyjdzie finalnie. Będzie 1:72? Pewnie jak zwykle : 72; 48; 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 2 Maja Autor Share Napisano 2 Maja AoT pokazało pierwsze próby z Mewą (więcej na str producenta).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja O właśnie... Bo byłem ciekaw jak to będzie wyglądało. Mam model Duarte i cała osłona kabiny zrobiona jest jako jeden element vacu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 6 Maja Autor Share Napisano 6 Maja Tymczasem w "bajzlu" powstaje Mewa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja wyglada tutaj niezle !!! ale czekam na przednia szybe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 10 Maja Autor Share Napisano 10 Maja (edytowane) W tym bajzlu jest metoda. Powstają naprawdę ciekawe modele. Mewa z próbnego sklejania gotowa. Więcej na str FB projektanta/drukarza. Ma być też wersja sanitarna. Edytowane 10 Maja przez kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja domyslam sie, ze jest to 1:32 chetne obejrzal bym na zywo, ale ze zdjec - ladny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 10 Maja Autor Share Napisano 10 Maja 22 minuty temu, BRAVO112 napisał: domyslam sie, ze jest to 1:32 chetne obejrzal bym na zywo, ale ze zdjec - ladny ! Pewnie będzie wraz z resztą na jakimś najbliższym festiwalu czy konkursie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja 25 minut temu, BRAVO112 napisał: domyslam sie, ze jest to 1:32 chetne obejrzal bym na zywo, ale ze zdjec - ladny ! Bardzo dobrze się domyślasz to jest "czy dwujka" ; możliwe że na którymś konkursie się pokażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja Godzinę temu, kopernik napisał: W tym bajzlu jest metoda. W każdym bajzlu jest jedna metoda. Pokazać tak żeby niewiele było widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 10 Maja Autor Share Napisano 10 Maja 21 minut temu, TM48 napisał: W każdym bajzlu jest jedna metoda. Pokazać tak żeby niewiele było widać. Chyba nie do końca złapał Kolega o co chodzi z tym bajzlem. Wyjaśnienie jest w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 27 Maja Autor Share Napisano 27 Maja Rozpoczęty kolejny projekt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Maja Share Napisano 27 Maja O! Karramba! Czy to RWD-6? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 28 Maja Share Napisano 28 Maja Ta góra skrzydła już wygląda coś trochę podejrzanie, ale też się cieszę jakby tak mieć RWD-6 w 1/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 28 Maja Share Napisano 28 Maja a ja mam tylko jedno pytanie: po co ta gonitwa???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 28 Maja Share Napisano 28 Maja 7 godzin temu, BRAVO112 napisał: a ja mam tylko jedno pytanie: po co ta gonitwa???? Mam te same odczucia.....lepiej mniej a dokładniej...a i chętnych na modele będzie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi