Yachieku Napisano 11 Listopada 2023 Napisano 11 Listopada 2023 (edytowane) Witam Forumowiczów w mojej pierwszej galerii! Tak się złożyło, że publikuję ją 11 listopada, także wszystkiego dobrego z okazji Dnia Niepodległości! Link do warsztatu znajdziecie na końcu, więc bez zbędnego gadania, zapraszam do zdjęć: Błędy i problemy oczywiście były i zostały opisane w Warsztacie. Dziękuję w szczególności @Robertas za rady i materiały źródłowe i @pmroczko za przekładnię z druku 3d. Bez Was by się nie udało. Edytowane 11 Listopada 2023 przez Yachieku 11 Cytuj
barszczo Napisano 11 Listopada 2023 Napisano 11 Listopada 2023 Bardzo fajna Cobra, prezentuje się znakomicie . 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 11 Listopada 2023 Napisano 11 Listopada 2023 Świetna robota Jaki teraz wiatrak? Cytuj
Yachieku Napisano 11 Listopada 2023 Autor Napisano 11 Listopada 2023 16 minut temu, Mitrandir napisał: Świetna robota Jaki teraz wiatrak? Dzięki! Myślę, że ten poniżej. Po tym jak go złapałem za "tyłek" zawiązała się między nami więź 1 2 Cytuj
skarczu Napisano 11 Listopada 2023 Napisano 11 Listopada 2023 Bardzo fajny śmiglak. Podoba mi się 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi