Yachieku Napisano 11 Listopada 2023 Share Napisano 11 Listopada 2023 (edytowane) Witam Forumowiczów w mojej pierwszej galerii! Tak się złożyło, że publikuję ją 11 listopada, także wszystkiego dobrego z okazji Dnia Niepodległości! Link do warsztatu znajdziecie na końcu, więc bez zbędnego gadania, zapraszam do zdjęć: Błędy i problemy oczywiście były i zostały opisane w Warsztacie. Dziękuję w szczególności @Robertas za rady i materiały źródłowe i @pmroczko za przekładnię z druku 3d. Bez Was by się nie udało. Edytowane 11 Listopada 2023 przez Yachieku 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 11 Listopada 2023 Share Napisano 11 Listopada 2023 Bardzo fajna Cobra, prezentuje się znakomicie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Listopada 2023 Share Napisano 11 Listopada 2023 Świetna robota Jaki teraz wiatrak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yachieku Napisano 11 Listopada 2023 Autor Share Napisano 11 Listopada 2023 16 minut temu, Mitrandir napisał: Świetna robota Jaki teraz wiatrak? Dzięki! Myślę, że ten poniżej. Po tym jak go złapałem za "tyłek" zawiązała się między nami więź 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 11 Listopada 2023 Share Napisano 11 Listopada 2023 Bardzo fajny śmiglak. Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 11 Listopada 2023 Share Napisano 11 Listopada 2023 Super wyszło! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Listopada 2023 Share Napisano 11 Listopada 2023 Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi