shadowmare Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 (edytowane) Cześć, pierwszy model tego samolotu dla sklejaczy a nie rzeźbiarzy w skali 1:32. Nie do końca jednak godny 2023 roku i kasy, którą trzeba wydać. Dlaczego, to można zobaczyć w warsztacie. Warsztat Model przestawia samolot-składak, kombinacja kilku kamuflaży, którym podobno latał włoski as Franco Lucchini, znane zdjęcia pochodzą z Egiptu. Edytowane 3 Grudnia 2023 przez shadowmare 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 Głęboki ukłon za walkę z wytworem Italeri, bardzo się na niego nastawiałem, ale jednak chyba go nie kupię. Model piękny, kawał dobrej roboty, ciekawe podejście z nitami. Godny przeciwnik dla mojego P-40E z którym mam nadzieję zdążę. Bardzo się podoba . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 Nie wiedziałem, że folgore ma takie fajne malowanie. Jak paczałem w internetach to same precle jak na prawym skrzydle albo ciapki, zresztą obecne w pudełku italerii 1/72 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 Fajny podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 Świetny, bardzo mi się podoba,mam go w planach,przeglądałem relację, swietna merytoryczna robota,przeoczyłeś tylko jeden szczegół, na dolnej powierzchni skrzydeł masz podwójne wypustki w kształcie łezki, tego tam nie powinno być.To zwiastun że Italerii ma zamiar wypuścić MC 205 Veltro na bazie tego zestawu,te wypustki powstały po montażu działek w skrzydłach,wiem bo dużo czasu spędziłem nad planami i rysunkami MC 202 i MC 205 rzeźbiąc Velto prawie od podstaw w 1/32 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 Ciekawy i ładnie wykonany. Przyjemnie się ogląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 26 Listopada 2023 Autor Share Napisano 26 Listopada 2023 Dzięki Panowie! 6 godzin temu, barszczo napisał: Głęboki ukłon za walkę z wytworem Italeri, bardzo się na niego nastawiałem, ale jednak chyba go nie kupię. Model piękny, kawał dobrej roboty, ciekawe podejście z nitami. Godny przeciwnik dla mojego P-40E z którym mam nadzieję zdążę. Bardzo się podoba . Dzięki, tak Italeri mogło się bardziej wykazać. Temat z nitami rozwojowy, poległem trochę na dziurkowaniu masek, muszę poszukać dobrej zębatki/nitowadła. 5 godzin temu, Lipa napisał: Nie wiedziałem, że folgore ma takie fajne malowanie. Jak paczałem w internetach to same precle jak na prawym skrzydle albo ciapki, zresztą obecne w pudełku italerii 1/72 Folgore miał wiele fajnych kamo, można odnaleźć unikatowe. 2 godziny temu, Jaro napisał: Świetny, bardzo mi się podoba,mam go w planach,przeglądałem relację, swietna merytoryczna robota,przeoczyłeś tylko jeden szczegół, na dolnej powierzchni skrzydeł masz podwójne wypustki w kształcie łezki, tego tam nie powinno być.To zwiastun że Italerii ma zamiar wypuścić MC 205 Veltro na bazie tego zestawu,te wypustki powstały po montażu działek w skrzydłach,wiem bo dużo czasu spędziłem nad planami i rysunkami MC 202 i MC 205 rzeźbiąc Velto prawie od podstaw w 1/32 Dzięki wielkie. Zostawiłem też zestawowy wiatrochron a zgodnie z rzeczywistością trzebaby zeszlifować płytę pancerną. Są też inne drobne detale, możesz sobie poczytać tutaj jeśli będziesz budował kiedyś: MC.202 Tak, zapewne Veltro wydadzą, z takim doświadczeniem będzie Ci łatwo dorabiać szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 (edytowane) 3 godziny temu, shadowmare napisał: Dzięki Panowie! Dzięki, tak Italeri mogło się bardziej wykazać. Temat z nitami rozwojowy, poległem trochę na dziurkowaniu masek, muszę poszukać dobrej zębatki/nitowadła. Folgore miał wiele fajnych kamo, można odnaleźć unikatowe. Dzięki wielkie. Zostawiłem też zestawowy wiatrochron a zgodnie z rzeczywistością trzebaby zeszlifować płytę pancerną. Są też inne drobne detale, możesz sobie poczytać tutaj jeśli będziesz budował kiedyś: MC.202 Tak, zapewne Veltro wydadzą, z takim doświadczeniem będzie Ci łatwo dorabiać szczegóły. Dzieki wielkie,wiedzy nigdy dość,no zestaw Century Toys nie rozpieszczał,zabawka w którą zainwestowałem prawie dwa lata z odpoczynkami żeby powstała znośna miniatura Edytowane 26 Listopada 2023 przez Jaro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi