Erni Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 (edited) No udało mi się go skończyć. Z waloryzacji to tylko wspaniała lufa PanzerArt , liny Eureka XXL oraz plecaczek Legenda. Sam model to zestaw AFV CLUB Edited December 23, 2023 by Erni 18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jery Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Super Bardzo lubię tą wersję . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAW Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 (edited) Dobrze technicznie i bez przesady zapiaszczony, ładnie wymalowane elementy materiałowe bez mocnych kontrastów, ale z widocznymi fałdami. Ogólnie bardzo udana praca i model ma wygląd realnej maszyny. Brakuje mi tylko paru zdjęć zdjęć z bliższa i z niskich ujęć, które wg mnie wyglądają najbardziej kozacko. A szkoda bo sama "dopakowana" sylwetka tego czołgu wygląda bardzo bojowo- aż korci żeby zrobić fotki z poziomu gruntu czy wzroku człowieka i obrócić lekko wieżę... Mniam Edited December 6, 2023 by TAW 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulik58 Posted December 10, 2023 Share Posted December 10, 2023 W dniu 6.12.2023 o 11:39, Erni napisał: Z waloryzacji to tylko wspaniała lufa PanzerArt Erni fajny ten Magach , czy ta lufa była bezproblemowa czy musiałeś coś z nią kombinować. Poza jednym przypadkiem nie miałem z ich lufami problemów, czego nie mogę powiedzieć o Legendzie gdzie zwłaszcza te starsze wypusty lubią przybierać kształt łuku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni Posted December 10, 2023 Author Share Posted December 10, 2023 Fajnie że się podoba.Z lufa zero problemów delikatny szlif i Ok 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted December 10, 2023 Share Posted December 10, 2023 Piękny model. Podoba się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni Posted December 23, 2023 Author Share Posted December 23, 2023 Miło, że się podoba , zmieniłem foty na stan aktualny. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulik58 Posted December 23, 2023 Share Posted December 23, 2023 10 minut temu, Erni napisał: Miło, że się podoba , zmieniłem foty na stan aktualny. Z figsami Magach wygląda dużo lepiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts