Erni Napisano 6 Grudnia 2023 Napisano 6 Grudnia 2023 (edytowane) No udało mi się go skończyć. Z waloryzacji to tylko wspaniała lufa PanzerArt , liny Eureka XXL oraz plecaczek Legenda. Sam model to zestaw AFV CLUB Edytowane 23 Grudnia 2023 przez Erni 18 Cytuj
TAW Napisano 6 Grudnia 2023 Napisano 6 Grudnia 2023 (edytowane) Dobrze technicznie i bez przesady zapiaszczony, ładnie wymalowane elementy materiałowe bez mocnych kontrastów, ale z widocznymi fałdami. Ogólnie bardzo udana praca i model ma wygląd realnej maszyny. Brakuje mi tylko paru zdjęć zdjęć z bliższa i z niskich ujęć, które wg mnie wyglądają najbardziej kozacko. A szkoda bo sama "dopakowana" sylwetka tego czołgu wygląda bardzo bojowo- aż korci żeby zrobić fotki z poziomu gruntu czy wzroku człowieka i obrócić lekko wieżę... Mniam Edytowane 6 Grudnia 2023 przez TAW 1 Cytuj
bulik58 Napisano 10 Grudnia 2023 Napisano 10 Grudnia 2023 W dniu 6.12.2023 o 11:39, Erni napisał: Z waloryzacji to tylko wspaniała lufa PanzerArt Erni fajny ten Magach , czy ta lufa była bezproblemowa czy musiałeś coś z nią kombinować. Poza jednym przypadkiem nie miałem z ich lufami problemów, czego nie mogę powiedzieć o Legendzie gdzie zwłaszcza te starsze wypusty lubią przybierać kształt łuku Cytuj
Erni Napisano 10 Grudnia 2023 Autor Napisano 10 Grudnia 2023 Fajnie że się podoba.Z lufa zero problemów delikatny szlif i Ok 1 Cytuj
Erni Napisano 23 Grudnia 2023 Autor Napisano 23 Grudnia 2023 Miło, że się podoba , zmieniłem foty na stan aktualny. 1 Cytuj
bulik58 Napisano 23 Grudnia 2023 Napisano 23 Grudnia 2023 10 minut temu, Erni napisał: Miło, że się podoba , zmieniłem foty na stan aktualny. Z figsami Magach wygląda dużo lepiej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi