Erni Napisano 6 Grudnia 2023 Share Napisano 6 Grudnia 2023 (edytowane) No udało mi się go skończyć. Z waloryzacji to tylko wspaniała lufa PanzerArt , liny Eureka XXL oraz plecaczek Legenda. Sam model to zestaw AFV CLUB Edytowane 23 Grudnia 2023 przez Erni 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Grudnia 2023 Share Napisano 6 Grudnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 6 Grudnia 2023 Share Napisano 6 Grudnia 2023 Super Bardzo lubię tą wersję . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 6 Grudnia 2023 Share Napisano 6 Grudnia 2023 (edytowane) Dobrze technicznie i bez przesady zapiaszczony, ładnie wymalowane elementy materiałowe bez mocnych kontrastów, ale z widocznymi fałdami. Ogólnie bardzo udana praca i model ma wygląd realnej maszyny. Brakuje mi tylko paru zdjęć zdjęć z bliższa i z niskich ujęć, które wg mnie wyglądają najbardziej kozacko. A szkoda bo sama "dopakowana" sylwetka tego czołgu wygląda bardzo bojowo- aż korci żeby zrobić fotki z poziomu gruntu czy wzroku człowieka i obrócić lekko wieżę... Mniam Edytowane 6 Grudnia 2023 przez TAW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 10 Grudnia 2023 Share Napisano 10 Grudnia 2023 W dniu 6.12.2023 o 11:39, Erni napisał: Z waloryzacji to tylko wspaniała lufa PanzerArt Erni fajny ten Magach , czy ta lufa była bezproblemowa czy musiałeś coś z nią kombinować. Poza jednym przypadkiem nie miałem z ich lufami problemów, czego nie mogę powiedzieć o Legendzie gdzie zwłaszcza te starsze wypusty lubią przybierać kształt łuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 10 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2023 Fajnie że się podoba.Z lufa zero problemów delikatny szlif i Ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 10 Grudnia 2023 Share Napisano 10 Grudnia 2023 Piękny model. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 23 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2023 Miło, że się podoba , zmieniłem foty na stan aktualny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 23 Grudnia 2023 Share Napisano 23 Grudnia 2023 10 minut temu, Erni napisał: Miło, że się podoba , zmieniłem foty na stan aktualny. Z figsami Magach wygląda dużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi