kolejny-Wojtek Napisano 17 Grudnia 2023 Share Napisano 17 Grudnia 2023 Oj dzieje się tego ranka. Dużo modeli , krucabomba. To jedziemy Model prosto "spudła". Jakość Tamijowska. Polecam. Jako że podchodziłem do "metalików" jak pies do jeża, unikałem ich. Nie mam w domu warunków do sikania Alcladem. W końcu się przemogłem i postanowiłem spróbować Bare Metal Foil na prostych modelach. Oto model nr 3. BMF nie ma niestety dużego asortymentu produktów. Ja użyłem tylko dwa- new improved chrome i aluminium. Różnice niewielkie, chociaż widoczne. W tym modelu zbiorniki malowane ; kalki kładzone bezpośrednio na metal. Pozdrawiam Wojtek 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 17 Grudnia 2023 Share Napisano 17 Grudnia 2023 Ładny, choć mogłeś jeszcze tyci pod ten metal wygładzic powierzchnie (w szczegolnosci widać to na usterzeniu poziomym) Any way, podoba mi się, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 17 Grudnia 2023 Share Napisano 17 Grudnia 2023 Ładny, szacun za oklejke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 17 Grudnia 2023 Share Napisano 17 Grudnia 2023 Fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Grudnia 2023 Share Napisano 18 Grudnia 2023 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi